Fenerbahçe ile Trabzonspor bu kez de Masouras için karşı karşıya

Düzenleyen: / Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
Fenerbahçe ile Trabzonspor bu kez de Masouras için karşı karşıya

SPOR Haberleri  / Turkiyegazetesi.com.tr

Yunan basınına göre Fenerbahçe, bu sezon UEFA Avrupa Ligi'nde Sarı-Lacivertliler'e iki kez rakip olan ve döktüren Oylmpiacos'un yıldız futbolcusu Georgios Masouras'ı kadrosuna katmak istiyor. Trabzonspor da Bakasetas'ın yerini bu isimle doldurmanın peşinde...

Yunan basını Fenerbahçe'ye Georgios Masouras'ı yazdı... Olympiacos'un milli yıldızının Sarı-Lacivertliler'in transfer listesinde olduğu iddia edildi. Haberde, 28 yaşındaki orta saha oyuncusuna şampiyon Trabzonspor'un da talip olduğu belirtildi. Fenerbahçe ile Trabzonspor, Kasımpaşa'nın sol beki Eren Elmalı için de yarışıyor.

KADIKÖY'Ü İYİ BİLİYOR

Son yıllarda Süper Lig'de isminden söz ettiren Yunan yıldızlara bir yenisi daha eklenebilir... Fenerbahçe Dimitris Pelkas'tan sonra Masouras'a da talip. Orta sahada Jose, Gustavo ve Ozan Tufan'la kesin olarak yolları ayıracak olan Sarı-Lacivertliler, Pelkas ve Mert Hakan Yandaş'ın satılması ihtimaline karşın erken takviye yapmak amacında. Sol açıkta da görev yapan yıldız isim, UEFA Avrupa Ligi son 32 turunda Fenerbahçe'yi Kadıköy'de 3 golle devirdikleri maçta müthiş bir performans sergilemişti.

Teknik direktör Jorge Jesus'u açıklaması beklenen Fenerbahçe, Portekizli çalıştırıcının onayı dahilinde Masouras transferini bitirmek istiyor. Bakasetas'ı Sporting'e satması beklenen Trabzonspor da bu ismin yerini Masouras'la doldurma planları yapıyor.

ZİRVE SEZONUNU GEÇİRDİ

Olympiacos formasını 46 resmi maçta giyen milli futbolcu 12 gol atarken 8 de asist yaptı ve 20 gole direkt katkı sağladı. Güncel piyasa değeri 10 milyon euro civarındaki futbolcunun takımıyla 3 yıl daha sözleşmesi bulunuyor. Fenerbahçe bu transferi futbolcu satışlarından elde edeceği gelirle tamamlamayı hedefliyor.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...