Fener'e kupa tesellisi | Fenerbahçe Kayserispor'u elerken zorlanmadı

- Güncelleme:
Fener'e kupa tesellisi | Fenerbahçe Kayserispor'u elerken zorlanmadı

Spor Haberleri

Emre Mor (2), Serdar Dursun ve Arda Güler’in golleriyle kazanan sarı lacivertliler yarı finale yükseldi, Sivasspor’un rakibi oldu. Gelen tura rağmen taraftarlar bazı oyuncuları protesto etti, yönetimi bir kere daha istifaya çağırdı

UĞUR AKTAN'IN HABERİ - Süper Lig’de sahasında konuk ettiği Beşiktaş’a 4-2 mağlup olan ve şampiyonluk yarışında ağır bir yara alan Fenerbahçe, Türkiye Kupası çeyrek finalinde sahasında konuk ettiği Kayserispor’u 4-1’lik skorla mağlup etti ve adını son dört takım arasına yazdırdı. Jorge Jesus’un takımını yarı finale çıkaran goller sezon başından bu yana bir türlü ilk 11 için kendilerini kabul ettiremeyen Emre Mor (2) ve Serdar Dursun ile derbide göz dolduran Arda’dan geldi. 

EMRE-SERDAR ORTAKLIĞI

Maçta gol perdesi henüz sekizinci dakikada açıldı. Soldan yapılan ortada Valencia’dan seken topu önünde bulan Emre düzgün bir vuruşla takımını öne geçirdi: 1-0. Kayserispor’u umutlandıran gol ise maçın 18. dakikasında geldi. Soldan yapılan ortada Szalai’ye rağmen kafayı vuran Kolovetsios takımına beraberliği getirdi: 1-1. Karşılaşmanın 42. dakikasında bir kez daha sahneye çıkan Emre, Serdar Dursun ile yaptığı verkaç sonrası ilk yarının skorunu belirledi: 2-1.

İKİ HEDEFİ SÜRÜYOR

Maçta Fenerbahçe’yi rahatlatan golde Kayserispor’un kalecisi Cenk’in büyük hatası vardı. Savunmadan aldığı topu iyi kontrol edemeyen deneyimli kaleci, meşin yuvarlağı Serdar’a kaptırınca, gurbetçi oyuncu boş kaleye kariyerinin en kolay gol vuruşlarından birini yaptı: 3-1. Son sözü Arda Güler şık bir vuruşla söyledi: 4-1. Bu skorun ardından ligde zirvenin altı puan gerisinde yer alan Fenerbahçe iki kupa hedefini sürdürdü. 

GALATASARAY'I GEÇEBİLİRİZ

F.Bahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus maçın ardından, “Yarı finale çıktığımız için çok mutluyuz. (Beşiktaş derbisine atıfla) Büyük takımlar bazen kaybediyor. Barcelona, Real Madrid’e 4-0 kaybetti.  Bizim yapmamız gereken, yanlışlarımızı düzeltmek” derken, “Taraftarlardan ricam var, camia olarak birlik olalım. Ligde Galatasaray’ın 6 puan gerisindeyiz. Her şey mümkün. Şampiyonluk şansımız var” sözlerini kullandı. 

BAŞKANLA TARTIŞMIŞ

Jesus, ‘Derbi sonrası başkan Ali Koç’la tartışma oldu mu?’ sorusuna, “Kazanamayınca soyunma odasında her zaman gerginlikler olabilir” karşılığını verirken, “F.Bahçe’ye hedeflerimi gerçekleştirmek için geldim. Hem kupada yarı finaldeyiz hem de ligde çok fazla maç var. Belirttiğiniz şeyi [istifa] düşünmek için bir sebebim yok. Önemli olan Fenerbahçe. Ben bunun için buradayım” sözlerini kullandı.

Düzenleyen:  - Spor
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...