Fenerbahçe, Trabzonspor’un Olimpiyat Şampiyonunu kaptı: Altın yumruk!

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Fenerbahçe, Trabzonspor’un Olimpiyat Şampiyonunu kaptı: Altın yumruk!

Spor Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Sarı lacivertliler dünya ve olimpiyat şampiyonu, Busenaz Sürmeneli’yi renklerine bağladı. Bordo mavililerden ayrılan millî boksör yumruklarını artık Fenerbahçe formasıyla sallayacak...

M. EMİN ULUÇ'UN HABERİ - Sarı lacivertliler dünya ve olimpiyat şampiyonu, Busenaz Sürmeneli’yi renklerine bağladı. Bordo mavililerden ayrılan millî boksör yumruklarını artık Fenerbahçe formasıyla sallayacak...

SİTEMKÂR VEDA

Fenerbahçe ile Trabzonspor arasında futbol sahalarında görmeye alıştığımız rekabet ringe taşındı. Sarı lacivertliler, Trabzon’un öz evladı millî boksör Busenaz Sürmeneli’yi kadrosuna kattı. Dünya şampiyonluğunun yanı sıra olimpiyat altın madalyası olan ilk Türk boksör unvanıyla tarihe geçen 25 yaşındaki millî boksör, Trabzonspor’dan ayrıldığını sosyal medya hesabından duyurdu. Busenaz, Trabzonspor’a veda mesajında, “Kızgın değil, kırgınım. Biraz daha kıymet görmeyi beklerdim. Yine de hakkınızı helal edin” dedi.

BÜYÜKLÜK VURGUSU

Fenerbahçe ise resmî sitesinden, “Dünyanın en büyük spor kulübüne hoş geldin Busenaz” açıklaması yaptı. Sarı lacivertliler, “Olimpiyatlara en çok sporcu gönderen kulübümüz, Türk sporuna ve sporcusuna yaptığı yatırımlara bir yenisini daha ekledi ve boksta Türkiye’ye ilk ve tek olimpiyat altınını kazandıran millî boksör Busenaz Sürmeneli’yi kadrosuna kattı. Busenaz’a 2024 Paris Olimpiyatları başta olmak üzere mücadele edeceği tüm kulvarlarda sonsuz başarılar diliyoruz” mesajı yayınladı. 

Fenerbahçe, Trabzonspor’un Olimpiyat Şampiyonunu kaptı: Altın yumruk!

İKİSİ BİR ARADA

Türk boksunun Trabzonlu olan iki altın yumruğu Buse Naz Çakıroğlu ile Busenaz Sürmeneli, Fenerbahçe çatısı altında buluştu.

Düzenleyen:  - Spor
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...