Fenerbahçe yenilmezlik serisini 11 maça çıkardı

Düzenleyen:
Fenerbahçe yenilmezlik serisini 11 maça çıkardı

SPOR Haberleri

Son 6 maçını kazanan ve 36 bin taraftarının canlı desteğini hisseden Fenerbahçe, Kadıköy'de Gaziantep'i de devirdi. Gollerde Rossi, Serdar Dursun (Bir de penaltı kaçırdı) ve Zajc imzası vardı.

EMİN ULUÇ

Önemli eksikleri vardı Fenerbahçe’nin ve merak ediliyordu serinin devam edip etmeyeceği. Ama taraftar bu takıma inanıyordu. Ramazan ayında 36 bin taraftarın Kadıköy’e koşmasının başka bir açıklaması olamazdı. Osayi, Crespo, Kim gibi ilk on birin gediklilerinden mahrum olsa da taraftarı vardı sarı lacivertlilerin ve İsmail Kartal’ın tutmakta kararlı olduğu söz. Golle başladı maç. Nazım'ın asisti mi güzeldi Rossi’nin vuruşu mu, tartışılır.

Fenerbahçe yenilmezlik serisini 11 maça çıkardı

 

 

CRESPO ÖZLENDİ

Henüz 5’te tabelayı değiştiren Fenerbahçe farkı açmak için arayışlarını zengin organizasyonlarla sürdürdü ancak son paslardaki hatalar, Gaziantep’in sert savunması derken beklenen gol bir türlü gelmedi. Bu arada Gustavo’nun eski parlak günlerinden esintiler sunduğunu kabul etsek de bir Crespo enerjisi veremediğini de belirtmeliyiz. Zaman zaman gereksiz sertliğin ve tartışmaların gölgesinde tamamlandı karşılaşmanın ilk yarısı. Goller ikinci 45’e saklanmıştı.

Fenerbahçe yenilmezlik serisini 11 maça çıkardı

KAPANIŞ ZAJC'TAN

Serdar Dursun, 57’de kendi kazandırdığı penaltıda meşin yuvarlağı üst direğe nişanladı ama 62’de hatasını telefi etti: 2-0. Fenerbahçe tam 'rahatladım' derken Sagal’ın 66’daki golü Gaziantep’e umut oldu: 2-1. Ancak sarı lacivertlilerin kozu bitmemişti. İsmail Kartal döneminin parlayan isimlerinden  Zajc 82’de jeneriklik bir gole imza atarak fişi çekti: 3-1. Antep’in son dakika Maxim’le gelen penaltı golüne rağmen Fenerbahçe galibiyet serisini 7 maça çıkararak taraftarının gönlünü hoş etmeyi sürdürdü.

KADIKÖY'DE İLK GOL

Diego Rossi henüz 5. dakikada fileleri havalandırarak sarı lacivertli formayla Kadıköy'de ilk golünü attı. Öte yandan Serdar Aziz, 80. dakikada itirazdan dolayı kart görerek cezalı duruma düştü. Tecrübeli futbolcu Beşiktaş derbisinde takımını yalnız bırakacak.

TRABZON'A TAŞ!

Fenerbahçe ile Trabzonspor arasında dün 2010-11 sezonu şampiyonluğuyla ilgili atışmalar yaşandı. Sarı lacivertliler son olarak 'Şampiyonun kupası müzesinde olur!' paylaşımını yaptı. Bu paylaşım stat reklam panolarına da yansıması tribünleri coşturdu.

SERDAR AZİZ DERBİDE YOK

Serdar Aziz, kart görerek cezalı duruma düştü. Müsabakanın 80. dakikasında yaptığı itiraz sonucunda hakem Sarper Barış Saka tarafından sarı kartla cezalandırılan Aziz, toplamda gördüğü 8. sarı kart dolayısıyla Beşiktaş derbisinde yer almayacak.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...