Fenerbahçe'de deprem! Brezilyalı yıldız ilk devreyi kapattı

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:
Fenerbahçe'de deprem! Brezilyalı yıldız ilk devreyi kapattı

SPOR Haberleri  / Haber Merkezi

Son dakika haberleri... Süper Lig lideri Fenerbahçe'de Becao ve Fred'den gelen haber teknik ekibi üzdü. İki oyuncunun sakatlığından dolayı Trabzonspor ve Adana Demirspor maçında oynayamayacağı öğrenildi.

Süper Lig'in 11. haftasında Trabzonspor'u konuk edecek olan Fenerbahçe'de sakatlık depremi yaşanıyor.

Sarı-lacivertliler, bu hafta oynanacak zorlu mücadele öncesi Becao, Fred ve Samet Akaydin'in son durumu hakkında açıklama yaptı.

Becao'nun en az 2.5 ay, Fred'in ise 1 ay sahalardan uzak kalması bekleniyor.

Fenerbahçe'de deprem! Brezilyalı yıldız ilk devreyi kapattı

FENERBAHÇE'DEN SAKATLIK AÇIKLAMASI

Profesyonel Futbol A Takımımızda Pendikspor maçında sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kalan oyuncularımızın görüntülemeleri gerçekleştirilmiştir. 

Yapılan tetkikleri neticesinde; Rodrigo Becao’nun Hamstring grubundan (biseps femoris) tendon kopması, Fred Rodrigues’in kasık bölgesinde 2. derece yırtık tespit edilmiştir. Oyuncularımızın tedavi süreçleri başlatılmıştır.

Aynı karşılaşmada oyundan çıkmak zorunda kalan bir diğer oyuncumuz Samet Akaydın da ise herhangi bir bulgu tespit edilmemiştir. 

Kamuoyunun bilgisine sunarız.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...