Fenerbahçe'de derbi öncesi Valencia gelişmesi: Beşiktaş'a karşı oynayacak mı?

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Fenerbahçe'de derbi öncesi Valencia gelişmesi: Beşiktaş'a karşı oynayacak mı?

SPOR Haberleri

Son dakika Fenerbahçe haberleri... Fenerbahçe'de Alanyaspor deplasmanında sakatlanan Enner Valencia'dan iyi haber geldi. Uzun süre sahalardan uzak kalacağı iddia edilen tecrübeli oyuncunun tedavi sürecine iyi cevap verdiği öğrenildi. Yıldız golcünün Beşiktaş derbisine yetişme ihtimali bulunuyor.

Süper Lig'in 27. haftasında Fenerbahçe evinde Beşiktaş'ı konuk edecek. Zorlu derbi öncesi kadroda yaşanan sakatlıklara çözüm üretmeye çalışan Jorge Jesus'un Serdar Dursun'u ilk 11'de denemeyi düşünüyor.  Joshua King, Michy Batshuayi ve Enner Valencia'nın yaşadığı sakatlıklardan dolayı zor duruma düşen Portekizli hoca, derbi öncesi Valencia'nın son durumunu bekleyecek.

Fenerbahçe'de derbi öncesi Valencia gelişmesi: Beşiktaş'a karşı oynayacak mı?

ENNER VALENCİA DERBİDE OYNAYACAK MI?

Alanyaspor deplasmanında 2 gol atan Ekvadorlu yıldız, dizinden yaşadığı sakatlıktan dolayı oyundan alınmıştı. En az 1 ay sahalardan uzak kalacağı öne sürülen Valencia'nın yapılan tedaviye iyi cevap verdiği ve bu süreyi azaltacağı konuşuluyor. 2 Nisan'da oynanacak Beşiktaş derbisine kadar son durumuna bakılacak Valencia'nın maça yetişme ihtimalinin olduğu ve son kararı Jorge Jesus'un vereceği öğrenildi.

Fenerbahçe'de bu sezon gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Valencia, 35 resmi maçta 29 gol ve 4 asistliklik katkı sağladı. Milli oyuncu Alex de Souza'ya ait olan 28 gol rekorunu geçerek zirveye çıktı.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...