Fenerbahçe'de korkutan sessizlik! Kazanmaya devam ediyor ama golcülerle değil

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Fenerbahçe'de korkutan sessizlik! Kazanmaya devam ediyor ama golcülerle değil

Spor Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Dört maçlık galibiyet serisi yakalayan sarı lacivertlilerde Dzeko, Szymanski, Tadic ve İrfan Can kayıplara karıştı. Takımı şimdilik Cengiz Ünder ile Batshuayi sırtlıyor.

EMİN ULUÇ'UN HABERİ - Samsun beraberliği sonrası gaza basan Fenerbahçe, ligde üç, kupada bir kez kazanarak dört maçlık galibiyet serisi yakaladı. Sarı lacivertliler bu karşılaşmalarda 7 gol kaydederken, ağları havalandıran isimler Michy Batshuayi (4) ve Cengiz Ünder oldu.

DZEKO GOLÜ UNUTTU

Fenerbahçe’nin ve Süper Lig’in en golcüsü Edin Dzeko ile sarı lacivertlilerin skor yükünü çeken Szymanski, Tadic ve İrfan ise son haftalarda sessizliğe büründü. Ligde 16 gol kaydeden Edin Dzeko, hat-trick yaptığı Konya karşılaşmasından sonra 5 maçı boş geçti. Boşnak yıldız 10 Ocak’taki şovundan sonra ne gol ne asist katkısı sağlayamadı.

TADIC'TEN TEK ASİST

Fenerbahçe forması altında kariyer rekoru kıran, Dzeko’dan sonra en çok skor katkısı sağlayan Sebastian Szymanski de 5 maçtır sessizliğe gömülmüş durumda. Son asistini 5 maç önce ligdeki Gaziantep deplasmanında yapan Polonyalı, son golünü de 6 maç önce Konya’ya atmıştı. Tadic’in durumu ise daha da kötü. Son 10 maçta sadece 1 asist yapan Sırp yıldız, Samsun’daki gol pasından sonra dört maçı sessiz geçti. Tadic, son golünü de 11 maç önce kaydetti. Yerini Cengiz Ünder’e kaptıran İrfan Can Kahveci de son üç maçta kayıplar kervanına katılan isimler arasında yer alıyor.

SERDAR'IN HEYECANI

Ara transferin son gününde Fenerbahçe’ye geri dönen Serdar Dursun, Alanya kadrosunda yer alacak. Maça yedek kulübesinde başlayacak Serdar, göreve verilmesi hâlinde 245 gün sonra sarı lacivertli formayla top koşturacak. 

Düzenleyen:  - Spor
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...