Fenerbahçe'de planları altüst eden gelişme! 4 futbolcu Beşiktaş derbisinde yok

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Fenerbahçe'de planları altüst eden gelişme! 4 futbolcu Beşiktaş derbisinde yok

SPOR Haberleri

Fenerbahçe, Beşiktaş ile oynanacak derbi öncesi Jayden Oosterwolde, Enner Valencia, Michy Batshuayi ve Joshua King'in sakatlıkları hakkında bilgi verdi. Edinilen bilgilere göre 4 oyuncunun en az 5 hafta sahalardan uzak kalacağı öğrenildi.

Süper Lig'in 27. haftasında Beşiktaş'ı konuk edecek olan Fenerbahçe'de şok bir gelişme yaşandı. Sarı-lacivertliler, Alanyaspor ile deplasmanda oynanan maçta sakatlanan 3 futbolcunun sakatlığı hakkında kamouyonu bilgilendirdi.

Kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, Joshua King'de hamstring kas yaralanması, Jayden Oosterwolde'de aşil tendinopatisi, Enner Valencia'da da diz travmasına bağlı iç menisküs yaralanması tespit edildiği bildirildi. Enner Valencia'nın yeniden değerlendirilmesinin ilerleyen günlerde yapılacağı aktarıldı. Tedavisine başlanan futbolcuların durumuyla ilgili detaylı kontroller sonrası ayrıntılı bilgi verileceği kaydedildi.

BATSHUAYİ DE DERBİDE YOK

Fenerbahçe'nin Sevilla oynadığı rövanş maçına ilk 11'de başlayan Michy Batshuayi, ilk yarıda sakatlanarak yerini Joshua King'e bırakmıştı. Alanyaspor maçında oynamayan Belçikalı golcünün Beşiktaş ile yapılacak derbide de olması beklenmiyor. 

Fenerbahçe'de planları altüst eden gelişme! 4 futbolcu Beşiktaş derbisinde yok

JORGE JESUS KIRMIZI KART GÖRMÜŞTÜ

Fenerbahçe'nin 3-1 kazandığı Alanyaspor deplasmanında kırmızı kart gören Jorge Jesus, Beşiktaş mücadelesinde takımının başında olamayacak. Daha önce Adana Demirspor maçında da oyundan atılan Portekizli hoca, Konyaspor maçında kulübedeki yerini yardımcılarına bırakmıştı. Tecrübeli antrenör ikinci kez sahada olamayacak.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...