Fenerbahçe'de yeni sezonun ilk transferi Serdar Dursun! Anlaşma sağlandı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Fotoğraf: İhlas Haber Ajansı

SPOR Haberleri

Fenerbahçe'nin milli futbolcusu Serdar Dursun'un sezon sonunda sarı lacivertlilere veda edeceği ve eski takımı Darmstadt'a döneceği belirtildi. Yapılan görüşmelerde iki tarafın anlaşmaya vardığı iddia edildi.

Son dakika Fenerbahçe haberi: Sezona üç kulvarda büyük iddia ile başlayan, Türkiye Kupası'nda finale çıkan ve Süper Lig'de de zirve yarışını sürdüren Fenerbahçe'de gelecek sezonun planlaması yapılıyor. Birçok ismin 'gönderilecekler' listesinde yer aldığı belirtilse de iddialara göre ayrılmaya karar veren ilk isim belli oldu.

ESKİ TAKIMI TALİP

Star Gazetesi'nin haberine göre; Almanya'da futbola başlayan Serdar Dursun, gösterdiği başarılı performansla 2021'de Fenerbahçe'ye transfer olmuştu. Sarı lacivertlilerde beklediği forma şansını bulamayan tecrübeli futbolcu, takımıyla sezon sonunda yollarını ayırmaya karar verdi. Serdar Dursun'a eski kulübü Darmstadt talip oldu.

PRENSİPTE ANLAŞMA SAĞLADI

31 yaşındaki futbolcu bu sezon forma şansı bulamadı, bulduğu dakikalarda da beklenen performansı sergileyemedi. Alman basınının aktardığı habere göre; Darmstadt eski oyuncusu Serdar Dursun'u takımında görmeyi çok istiyor. Yapılan görüşmelerde iki tarafınanlaşmaya vardığı belirtildi.

4 GOL, 5 ASİSTLİK PERFORMANS

Serdar Dursun geçtiğimiz sezon sarı lacivertlilerde 37 maça çıkmışken bu sezon 25 maça çıktı. Sadece 7 maçta ilk 11 sahaya çıkan Serdar Dursun 4 gol 5 asistlik performans sergiledi. (Kaynak: Star Gazetesi)

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...