Fenerbahçe'den Galatasaray'a salvo geldi: Devam mı, tamam mı?

- Güncelleme:
Fenerbahçe'den Galatasaray'a salvo geldi: Devam mı, tamam mı?

Spor Haberleri

Son dönemlerde yaşananları ve demeçleri alt alta sıralayan sarı lacivertliler “Ligi bitirtmeyiz” sözüne atıfta bulunarak “Lige devam ediyor muyuz, etmiyor muyuz” diye sordu.

EMİN ULUÇ'UN HABERİ - Depremde verilen ‘birlik beraberlik’ görüntüsü çabuk kayboldu. Şampiyonluk mücadelesi veren Fenerbahçe ile Galatasaray söz düellosuna girdi. MHK Başkanı Lale Orta’nın yayıncı kuruluşa görüntü göndermesinin ve açıklamalarının ardından tansiyon iyice arttı.

Sarı lacivertliler Twitter hesabından, son dönemde yaşananları ve demeçleri alt alta sıralayıp Galatasaray AŞ Başkan Vekili Erden Timur’un daha önce sarf ettiği “Ligi bitirtmeyiz” sözüne atıfta bulunarak “Türk futbolu adına endişe ediyor, son kararınızı merak ediyoruz; lige devam ediyor muyuz, etmiyor muyuz?” sorusunu yöneltti. 

GÖRÜNTÜ AÇILARIYLA DİZAYN

Yapılan paylaşımda Sivasspor-Galatasaray maçında ‘ofsaytımsı’ tabirinin futbol literatürüne girdiği hatırlatılırken, Galatasaray-Kasımpaşa maçındaki bir pozisyonun (Donk-Zaniolo) değil kırmızı kart, faul dahi olmadığını gösteren bir görüntünün saklanıp ‘manipülasyon’ odaklı bir görüntünün kamuoyuna yayıncı kuruluş vesilesiyle ekletilerek lig yarışının ‘görüntü açılarıyla’ dizayn edilmeye çalışıldığı ifade edildi. Ayrıca Fenerbahçe’nin, Adana Demirspor maçından sonra Alanyaspor maçında da milyonların gözü önünde lig yarışından koparılmak istendiği vurgulandı. 

GALATASARAY’DAN CEVAP

Galatasaray, Fenerbahçe’nin “Lige devam ediyor muyuz, etmiyor muyuz” paylaşımına cevap olarak twitter’dan paylaşımda bulundu. Galatasaray, “Biz buradan devam ediyoruz Fenerbahçe. Şampiyon Cimbom yazdıracağız.” paylaşımında bulundu.

FENER'E PİYANGO

Fenerbahçe’nin beğenmeyip Augsburg’a kiraladığı Mergim Berisha, Bundesliga’daki performansıyla göze girdi. Bu sezon oynadığı 19 maçta 8 gol 4 asistle 12 gole katkı sağlayan Berisha, performansıyla Alman Millî Takımı’na da seçildi. Augusburg’un Berisha’nın 4,5 milyon avroluk satın alma opsiyonunu kullanma kararı aldığı belirtildi. Sarı lacivertliler böylece gözden çıkardığı golcü için kasaya 92 milyon lira koyacak. 

NEWCASTLE DA TAKİPTE

Fenerbahçe’nin gözde futbolcusu Ferdi Kadıoğlu’nun adı Avrupa’nın dev kulüpleriyle anılmaya devam ediyor. Brighton, Milan ve Napoli’den sonra Newcastle’ın da Ferdi Kadıoğlu’na talip olduğu, İngiliz takımının 15 milyon avroyu gözden çıkardığı belirtildi.

Düzenleyen:  - Spor
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...