Fenerbahçe'den İsmail Yüksek'e yeni sözleşme! 2027'ye kadar anlaşma sağlandı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Fenerbahçe'den İsmail Yüksek'e yeni sözleşme! 2027'ye kadar anlaşma sağlandı

SPOR Haberleri

Teknik direktör Jorge Jesus'un elinde yıldız seviyesine yükselen İsmail Yüksek'in maaşına zam, sözleşmesine uzatma... . 23 yaşındaki milli orta saha oyuncusunun Haziran 2025'te bitecek olan sözleşmesinin 2027’ye kadar uzatılıyor. Adana Demirspor'un stoperi Samet Akaydın ise 12 Ocak'ta Fenerbahçeli oluyor.

Fenerbahçe'nin ara transfer dönemi için iç transferdeki ilk hamlesi İsmail Yüksek oldu. 23 yaşındaki milli orta saha oyuncusunun Haziran 2025'te bitecek olan sözleşmesinin 2027’ye kadar uzatılması konusunda anlaşma sağlandı.

İsmail Yüksek'in maaşında da iyileştirme yapılacak. Teknik direktör Jorge Jesus'un elinde yıldız seviyesine yükselen başarılı futbolcu bu sezon Fenerbahçe forması ile 16 maçta 1 gol ve 1 asistlik performans sergiledi.

Yönetim, sezon sonunda kontratı sona erecek Altay Bayındır ile de anlaşma zemini arıyor.

https://twitter.com/yagosabuncuoglu/status/1608874654479052801

SAMET AKAYDIN TRANSFERİN PÜRÜZ YOK

Spor Toto Süper Lig'de 2022'nin son maçında Hatayspor'u 4-0 mağlup eden Fenerbahçe'de Samet Akaydin transferinde sona yaklaştığı kaydedildi.

Sabah gazetesinde yer alan haberde, iki takım arasında anlaşma sağlandığı ifade edilirken Fenerbahçe'nin 4 milyon Euro bonservis bedeli ödeyeceği belirtildi.

Sarı-lacivertlilerin bu tutarı 4 taksit halinde ödeyeceği ve her yıl 1'er milyon Euro ödeme yapacağı aktarıldı. Samet Akaydin'la 3.5 yıllık sözleşme imzalanacağı ve 28 yaşındaki oyuncunun yarım sezon için 8, kontrattaki diğer yıllar içinse 16 milyon TL kazanacağı ifade edildi.

Bu sezon Adana Demirspor formasıyla Süper Lig'de 16 maçta süre alan Samet Akaydin, 1 gol kaydetti.

Fenerbahçe'den İsmail Yüksek'e yeni sözleşme! 2027'ye kadar anlaşma sağlandı

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...