Fenerbahçe'ye çifte müjde: İki isim geri dönüyor

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Fenerbahçe'ye çifte müjde: İki isim geri dönüyor

Spor Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Danimarka’da dibe vuran moralini Sivasspor karşısında düzeltmek isteyen Fenerbahçe’ye sakat oyunculardan iyi haber geldi. Djiku riske edilmeyecek ama Ferdi ile Fred sahada olacak

EMİN ULUÇ'UN HABERİ - Kötü gidişe Sivas maçıyla dur demek isteyen Fenerbahçe’de yüzleri güldürecek bir gelişme yaşandı. Uzun süredir sakat olan Fred son antrenmanın tamamında takımla çalışarak göreve hazır olduğunu gösterdi. Karagümrük maçında sakatlanan ve Nordsjaelland deplasmanında forma giyemeyen Ferdi de geri döndü. Her iki oyuncunun da Sivas mücadelesine hazır olması kadro kurmakta sıkıntı yaşayan teknik heyetin yüzünü güldürdü. Zira hem Ferdi hem de Fred geniş kadroya rağmen alternatifsiz isimler olarak dikkati çekiyor.

DERBİYE SAKLIYOR

Özellikle Fred’in yokluğunda sadece savunma değil hücum organizasyonları da aksayan Fenerbahçe, 5 maçta 3 yenilgi, 1 beraberlik, 1 galibiyet alırken, kalesinde 12 gol görüp, 5 gol atabilmişti. İdeal orta sahasına dönecek olmanın rahatlığını yaşayan İsmail Kartal, Ferdi’yle güçlenecek savunmada stoper için ise biraz daha beklemek zorunda. Bireysel çalışmalara devam eden Djiku’yu riske etmeyecek olan sarı lacivertliler bu mücadelede de tandemi Samet ve Oosterwolde’den oluşturacak. Djiku, Beşiktaş derbisinde ise takımdaki yerini alacak.

ÖNCELİK YERLİDE

Üst üste sakatlıklardan canı yanan Fenerbahçe, devre arasında takviye için kolları sıvadı. Orta saha, kanat ve defansa transfer planlayan sarı lacivertlilerin olmazsa olmazı stoper. Listenin başındaki isim ise Atletico Madrid’de beklediğini bulamayan millî yıldız Çağlar Söyüncü. Avrupa’da kalmak isteyen Çağlar umduğunu bulamazsa F.Bahçe’nin teklifini değer-lendirecek. Çağlar’ın alternatifleri ise Braga’dan Serdar Saatçi, Konya’dan Adil Demirbağ ve Rize’den Emirhan Topçu.

Fenerbahçe'ye çifte müjde: İki isim geri dönüyor

EN KIYMETLİSİ O

Bir sezonda en çok asist yapma konusunda dünya rekorunun sahibi Dusan Tadic, Fenerbahçe’de skor denince akla gelen ilk isim. Sarı lacivertli formayla 24 maçta 10 gol, 4 asiste imza atan Sırp yıldız, Süper Lig’de en çok asist beklentisi ve en çok büyük şans üreten oyuncu durumunda. Tadic, Fenerbahçe’nin ligde attığı son 4 golün de sahibi.

PATLAMAYA HAZIR

Sezona fırtına gibi giren ancak son haftalarda sessizliğe bürünen Edin Dzeko, Sivas’ı gözüne kestirdi. İlk 10 haftaya 10 gol, 2 asist sığdıran Boşnak yıldız, son üç maçtaki sessizliğini Sivas karşısında bozmak istiyor. İsmail Kartal, form düşüklüğünden endişe etse de Dzeko’yu Sivas karşısında ilk on birde sahaya sürecek.

Düzenleyen:  - Spor
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...