Ferdi Kadıoğlu'na dev talip! Fenerbahçe'nin istediği bonservis bedeli ortaya çıktı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Ferdi Kadıoğlu'na dev talip! Fenerbahçe'nin istediği bonservis bedeli ortaya çıktı

SPOR Haberleri

Fenerbahçe'de gösterdiği performansla Avrupa devlerini peşine takan Ferdi Kadıoğlu için Almanya Bundesliga'dan talip çıktı. Türk yıldızın rekor bedelle takımdan ayrılacağı öne sürüldü.

İspanya La Liga ve İngiltere Premier Lig'den talipleri olan Ferdi Kadıoğlu'na transfer teklifleri yağıyor. Jorge Jesus'un en çok güvendiği isimlerin başında gelen Türk yıldız için bu kez Almanya Bundesliga ekipleri devreye girdi.

Yeni sezonda kadroda yapılanmaya gitmesi beklenen Bayern Münih ve Borussia Dortmund'un Ferdi için nabız yokladığı belirtildi.

Oyuncunun gelişimini yakından takip eden iki takımın da Fenerbahçe ile transfer görüşmesi yapacağı iddia edildi.

Ferdi Kadıoğlu'na dev talip! Fenerbahçe'nin istediği bonservis bedeli ortaya çıktı

Oosterwolde - Ferdi Kadıoğlu

 

FERDİ KADIOĞLU İSTENEN BONSERVİS BEDELİ BELLİ OLDU

2018-2019 sezonunda Hollanda'nın Nijmegen takımından 1.4 milyon euro bedelle transfer edilen Ferdi Kadıoğlu, kısa sürede yaptığı çıkışla taraftarın sevgisini kazandı.

Portekizli teknik adam Jorge Jesus tarafından birçok pozisyonda değerlendirilen 23 yaşındaki oyuncunun sözleşmesi 2026 yılına kadar uzatılmıştı.

Avrupa takımlarından aldığı transfer tekliflerini sezon sonunda değerlendirme kararı alan yönetimin en az 15 milyon euro gelir hedeflediği öğrenildi.

Bu sezon tüm kulvarlarda 31 resmi maça çıkan Ferdi Kadıoğlu, 3 asist katkısında bulundu.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...