Fernando Muslera sakatlandı, sezonu kapatabilir! Galatasaray'ın altın eldiveni sedyeyle çıktı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Fernando Muslera sakatlandı, sezonu kapatabilir! Galatasaray'ın altın eldiveni sedyeyle çıktı

SPOR Haberleri

Galatasaray'ın yıldız kalecisi Fernando Muslera, Trabzonspor maçının 83. dakikasında sakatlanarak sahayı sedyeyle terk etti. Galatasaray'ın 12 maçlık galibiyet serisinde büyük pay sahibi olan Muslera, sezonun geri kalan maçlarında kalede olamayabilir. Sarı-Kırmızılı taraftarlar Fernando Muslera'nın sakatlık durumunu merak ediyor. Tecrübeli eldivenin durumu yarınki MR'dan sonra netleşecek.

Galatasaray'da Muslera şoku! Bu sezon müthiş performansıyla şampiyonluk yürüyüşünde başrol oynayan Uruguaylı kaleci, Trabzonspor maçında sakatlandı.

Bordo-Mavililer'in 83'te kullandığı frikikte kurtarış yapan Muslera, dönen topu tamamlamak isteyen Bakasetas'ın tekmesinin sol ayak bileğine gelmesiyle acı içinde yerde kaldı.

MUSLERA'NIN DURUMU KRİTİK

Maçın 1. dakikasında yaptığı hatayla Trabzonspor'un öne geçmesine neden olan Uruguaylu eldiven, kalan bölümde başarıyla görev yaptı. Ancak 83'te yaşanan talihsizlik sonrası sahayı sedyeyle terk etti.

https://twitter.com/beINSPORTS_TR/status/1622293592164147200

85'te Galatasaray kalesine Okan Kocuk geçti. Muslera sedyeyle çıakrken ekrana gelen yüz ifadesi taraftarı endişelendirdi.Muslera, sezonun geri kalan maçlarında kalede olamayabilir.

OKAN BURUK: TÜRKİYE İÇİN ÖNEMLİ BİR İSİM

Sarı-Kırmızılı taraftarlar Fernando Muslera'nın sakatlık durumunu merak ediyor. Tecrübeli eldivenin durumu yarınki MR'dan sonra netleşecek.

Okan Buruk, Muslera'nın sakatlık durumuna ilişkin yaptığı ilk açıklamada, "Fernado Muslera'nın ayağında bir ağrı var, doktorumuz hastanede değerlendirecek. İnşallah önemli bir şey yoktur ve küçük bir şeyle atlatırız. Bir darbe aldı, darbenin ne getirdiğini tam olarak bilemiyoruz. Sadece Galatasaray için değil, Türkiye için önemli bir isim" dedi.

https://twitter.com/Turkiye_Spor/status/1622300956174983170   

Fernando Muslera sakatlandı, sezonu kapatabilir! Galatasaray'ın altın eldiveni sedyeyle çıktı

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...