Fiorentina kafilesi Sivas'ta! Rövanş maçını Karadağlı hakem Nikola Dabanovic yönetecek

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Fiorentina kafilesi Sivas'ta! Rövanş maçını Karadağlı hakem Nikola Dabanovic yönetecek

SPOR Haberleri

Sivasspor’un UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde karşılaşacağı Fiorentina, 16 Mart Perşembe günü oynanacak rövanş maçı için kente geldi. Serie A ekibi ilk maçı 1-0 kazanmıştı. Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, deplasmandan iyi bir skorla döndüklerini ve dolu tribünler önünde İtalyan devini eleyebileceklerini söylemişti. Öte yandan, maçın hakemi Karadağ Futbol Federasyonu'ndan Nikola Dabanovic oldu.

UEFA Avrupa Konferans Ligi son 16 turu rövanş maçında Sivasspor ile Fiorentina 16 Mart Perşembe günü Sivas 4 Eylül Stadyumunda karşı karşıya gelecek. Müsabaka öncesinde İtalya ekibi, karşılaşma için Sivas’a geldi.

İtalyan ekibini taşıyan uçak, saat 18.45’te Sivas Nuri Demirağ Havalimanı'na iniş yaptı. Fiorentina kafilesi pasaport işlemlerinin ardından havalimanından kendilerini bekleyen otobüsle ayrılarak konaklayacakları otele geçti.

SİVASSPOR - FİORENTİNA MAÇININ HAKEMLERİ KİM?

UEFA Avrupa Konferans Ligi Son 16 Turu rövanş maçında Sivasspor, 16 Mart Perşembe günü İtalya temsilcisi Fiorentina ile karşılaşacak. Sivas 4 Eylül Stadyumu'nda saat 20.45’te başlayacak mücadelede Karadağ Futbol Federasyonu'ndan Nikola Dabanovic düdük çalacak.

Dabanovic’ın yardımcılıklarını Vladan Todorovic ve Srdan Jovanovic yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Milos Boskovic olacak. Maçta VAR koltuğunda Harm Osmers, AVAR’da da Katrin Rafalski oturacak.

https://twitter.com/acffiorentina/status/1635640412584001538

FİORENTİNA'NIN SİVASSPOR KADROSU

İtalya temsilcisi, yarın saat 15.30'da yapacağı antrenmanla Sivasspor maçının hazırlıklarını tamamlayacak. Fiorentina’da teknik direktör Vincenzo Italiano ve kadrodan bir futbolcu yarın saat 17.00’da Sivas 4 Eylül Stadyumunda basın toplantısında açıklamalarda bulunacak.

Fiorentina’nın Sivasspor maçı kamp kadrosunda şu isimler bulunuyor:

“Amrabat, Barak, Bianco, Bonaventura, Brekalo, Castrovıllı, Cerofolını, Dodo, Igor, Duncan, Gonzalez, Ikone, Jovic, Kouame, Mandragora, Quarta, Cabral, Milenkovic, Ranieri, Saponara, Sirigu, Terracciano, Venuti.”

SİVASSPOR - FİORENTİNA BİLET FİYATLARI

Resim

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...