Fırtına'da Praet sesleri!

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Fırtına'da Praet sesleri!

SPOR Haberleri  / Türkiye Gazetesi

İngiliz ekibinde forma giyen 29 yaşındaki orta saha Abdullah Avcı’nın aradığı özelliklere sahip.

Devre arasında puan sıralamasındaki yerine göre transfer politikasını belirleyecek Trabzonspor, orta sahaya oyuncu takviyesi düşünüyor. Bordo mavililer için yazılan isim ise Leicester City forması giyen Dennis Praet. Sezon sonunda mukavelesi bitecek 29 yaşındaki Belçikalı oyuncunun Abdullah Avcı’nın aradığı (oyunu iki yönlü oynama ve yüksek pas dağılımı) özelliklere sahip olduğu vurgulanıyor.

ONUACHU GİRİŞİMİ

Ayrıca yönetimin devre arasında çözüme kavuşturmak istediği bir başka konu ise Paul Onuachu’nun durumu. Bir sezonluğuna kiralanan Nijeryalı forvetin bonservisi konusunda kulübü Southampton ile masaya oturulacak. İngiliz ekibi şu anda güncel piyasa değeri 13 milyon avro olan oyuncunun bordo mavili kulüpte sergilediği performanstan çok memnun. Abdullah Avcı da Onuachu’nun kesinlikle takımda tutulması taraftarı.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...