Formula 1'in yaşayan efsanesi Hamilton Kapadokya'ya hayran kaldı

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:

SPOR Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Formula 1 efsanesi, 7 şampiyonluğu bulunan Lewis Hamilton Türkiye'yi ziyaret etti. Nevşehir'de tatil yapan Hamilton'un Kapadokya'da sıcak hava balonuyla paylaştığı örüntüler sosyal medyada beğeni topladı.

Formula 1'in yaşayan efsanesi Lewis Hamilton Türkiye'yi ziyaret etti. Kapadokya'da sıcak hava balonuna binen Hamilton'ın çekilidği fotoğrafları sosyal medya hesabında paylaşınca beğeni yağmuruna tutuldu.

İhlas Haber Ajansı'nın haberine göre, Formula 1'de yedi kez şampiyonluğa ulaşan Lewis Hamilton, sıcak hava balonu ile Kapadokya’yı kuş bakışı izledi.

Formula 1'de yedi defa şampiyon olan Lewis Hamilton, Türkiye'nin peribacaları ile ünlü önemli turizm merkezlerinden Kapadokya'yı gezdi. Formula 1’in yaşayan efsanesi olarak bilinen Hamilton, tatil için geldiği Nevşehir Kapadokya bölgesinde sıcak hava balonu ile Kapadokya’nın eşsiz manzarasını kuş bakışı izledi. Formula 1 kariyerinde şu ana kadar 7 şampiyonluk kazanan Hamilton, Alman pilot Michael Schumacher ile beraber en çok şampiyonluk kazanan pilot konumunda.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...