'Nedenini anlamıyorum" deyip açıkladı: Lewis Hamilton'dan soyadı kararı

Düzenleyen:
'Nedenini anlamıyorum" deyip açıkladı: Lewis Hamilton'dan soyadı kararı

SPOR Haberleri

Formula 1 takımlarından Mercedes'in başarılı pilotu Lewis Hamilton, annesi Carmen Larbalestier'in soyadını da kullanacağını açıkladı.

Birleşik Arap Emirlikleri'ndeki Expo 2020 Dubai fuarına katılan  Lewis Hamilton, özel hayatı ile ilgili kararlarını gazetecilere anlattı. Soyadı kullanımıyla ilgili yeni bir karar aldığını açıklayan Hamilton, "Çoğu kişi bilmiyor ama annemin soyadı Larbalestier. Ben bu soyadını da kullanmak istiyorum. Kadınların evlilik sonrası soyadlarını neden kaybettiğini anlayamıyorum." ifadelerini kullandı.

F1 KARİYERİNE 7 ŞAMPİYONLUK SIĞDIRDI

F1 kariyerinde 7 şampiyonluğu bulunan 37 yaşındaki sporcu, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle ertelenen Birleşik Arap Emirlikleri'ndeki Expo 2020 Dubai fuarına katıldı.

Organizasyon kapsamında kendisine yöneltilen soruları yanıtlayan Hamilton, annesinin de soy ismini almak için yasal işlemleri başlattığını paylaşarak, "Hamilton soyadıyla ve ailemle gurur duyuyorum. Çoğu kişi bilmiyor ama annemin soyadı Larbalestier. Ben bu soyadını da kullanmak istiyorum. Kadınların evlilik sonrası soyadlarını neden kaybettiğini anlayamıyorum." ifadelerini kullandı.

Anne-babası 2 yaşındayken ayrılan Hamilton, babası Anthony ile üvey annesi Linda'nın yanında büyümüştü.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...