Fransa’nın dev kulübü Cengiz Ünder’i resmen kadrosuna kattı!

Düzenleyen:
Fransa’nın dev kulübü Cengiz Ünder’i resmen kadrosuna kattı!

SPOR Haberleri

Ligde kalmayı garantileyen Marsilya, milli futbolcumuz Cengiz Ünder için harekete geçti. Fransa ekibi anlaşma gereği Ünder’in bonservisini aldı. Milli futbolcumuz ile 5 yıllık sözleşme imzalayacak olan Marsilya, Ünder’in transferinden Başakşehir’ede pay verecek.

Fransa’nın köklü kulüplerinden olan Marsilya, milli futbolcumuz Cengiz Ünder’in bonservisini aldı. Fransız ekip ligde kalmayı garantileyince sözleşmedeki zorunlu satın alma opsiyonu devreye girdi. Mavi-beyazlı kulüp, Roma'ya Cengiz Ünder için 8.4 milyon euro bonservis bedeli ödeyecek.

5 YILLIK YENİ SÖZLEŞME 

Marsilya’daki performansıyla gözleri üzerine çeken Cengiz Ünder ile 5 yıllık sözleşme imzalanacak. 24 yaşındaki futbolcu bu sezon 37 maçta 11 gol 4 asistle oynadı. Cengiz'in yıllık kazancı 3 milyon euro olacak.

Fransa’nın dev kulübü Cengiz Ünder’i resmen kadrosuna kattı!15 gole direkt katkı verdi.

BAŞAKŞEHİR DE PAY ALACAK 

Marsilya'nın satın alma opsiyonunu kullanmasından Medipol Başakşehir de karlı çıktı. İstanbul temsilcisi bonservis bedelinin yüzde 20'si olan 1 milyon 680 bin euroyu kasasına koyacak.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...