Galatasaray ayrılığı resmen duyurdu: Luyindama Suudi Arabistan'a gitti

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Galatasaray ayrılığı resmen duyurdu: Luyindama Suudi Arabistan'a gitti

SPOR Haberleri  / İHA

Galatasaray, Demokratik Kongolu defans oyuncusu Christian Luyindama'nın Suudi Arabistan'a transfer olduğunu Türkiye Futbol Federasyonu'na bildirdi.

Son dakika Galatasaray haberi: Transfer çalışmalarını sürdüren ve yabancı kontenjanını açmak isteyen Galatasaray'da Demokratik Kongolu futbolcu Christian Luyindama takımdan ayrıldı.

Suudi Arabistan takımlarından Al Taawon ile anlaşan Luyindama'nın transferi Galatasaray tarafından Türkiye Futbol Federasyonu'na bildirdi. TFF'nin resmi internet sitesinin takım kadrosu bölümünde 28 yaşındaki futbolcu için 'Yurt dışına çıkış tarihi: 30.01.2022 / Suudi Arabistan' ifadeleri yer aldı.

Sarı kırmızılıların transfer ile ilgili sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Profesyonel futbolcumuz Christian Luyindama'nın satın alma opsiyonlu geçici transferi için Suudi Arabistan'ın Al Taawon Kulübü ile 2021-2022 sezonu sonuna dek anlaşmaya varılmıştır" denildi.

19 MAÇTA 1 GOL KAYDETTİ

Christian Luyindama bu sezon sarı kırmızılılar ile 19 resmi maça çıktı ve 1 gol kaydetti. Başarılı defans oyuncusu Belçika'nın Standard Liege ekibinden Galatasaray'a transfer olmuştu.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...