Galatasaray, Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin Avrupa karnesi! Üç büyükler sınıfı geçti mi?

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:
Galatasaray, Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin Avrupa karnesi! Üç büyükler sınıfı geçti mi?

SPOR Haberleri  / Haber Merkezi

Son dakika haberleri... Yeni sezonda ülkemizi Avrupa kupalarında temsil eden Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş ilk hafta maçlarını geride bıraktı. Temsilcilerimiz arasında sadece Fenerbahçe kazandı. Beşiktaş ve Galatasaray ise haftayı beraberlikle tamamladı.

Avrupa'da ülkemizi temsil eden Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş, grup maçlarının ilk haftasını yenilgisiz geçmeyi başardı.

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu ilk haftasında konuk ettiği Danimarka temsilcisi Kopenhag ile 2-2 berabere kaldı.

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi H Grubu ilk maçında ağırladığı Danimarka'nın Nordsjaelland takımını 3-1 yenerken Beşiktaş ise D Grubu ilk maçında Belçika ekibi Club Brugge deplasmanından 1-1'lik beraberlikle ayrıldı.

Temsilcilerimizin aldığı sonuçların ardından Türkiye, UEFA ülke puanı sıralamasında 1 tam puan elde ederek 33 bin 850 puana yükseldi ve 9. sıradaki yerini sağlamlaştırdı. Bizde üç büyüklerin Avrupa’daki performansını değerlendirdik…

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...