Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

Galatasaray bin pişman! Haaland gerçeği ortaya çıktı

Galatasaray bin pişman! Haaland gerçeği ortaya çıktı
Fotoğraf Başlığı Galatasaray bin pisman! Haaland gerçegi ortaya çikti

BeIN Sports yorumcusu Raşit Altun, Borussia Dortmund formasıyla fırtına gibi esen Norveçli golcü Erling Haaland'ın Galatasaray'ın kapısından döndüğünü açıkladı.

Kaydet
a- | +A

Harika çocuk Erling Haaland, Borussia Dortmund formasıyla gösterdiği performansla adından söz ettirirken Galatasaray'ın, son olarak PSG ağlarına 2 gol bırakan Norveçli golcüyü elinden kaçırdığı ortaya çıktı. BeIN Sports yorumcusu Raşit Altun, "Türk sporseverler için Haaland'ın özel tarafı, Molde'deyken Galatasaray'ın istemesi. 3 milyon euroyu 3 taksitte vermek istemesi ve kulübün kabul etmemesi. Ayrıca Galatasaray'a yıllar önce 2 milyon dolara bir oyuncu teklif ediliyor, Arjantin 2. Ligi'nde oynarken. Galatasaray istemiyor, sonra Palermo alıyor. O oyuncu da Dybala" ifadelerini kullandı.

Galatasaray bin pişman! Haaland gerçeği ortaya çıktı
Başlık ResmiGalatasaray bin pişman! Haaland gerçeği ortaya çıktı


29 MAÇTA 39 GOLÜ BULUNUYOR
Şampiyonlar Ligi'nde bu sezon oynadığı 7 maçta 10 gol atmayı başaran 19 yaşındaki Norveçli golcünün, toplamda ise bu sezon 29 maçta 39 golü bulunuyor. Dybala ise bu sezon 31 maçta forma giyerken 12 gol, 11 asistlik performans sergiledi.

Whatsapp İkon Facebook İkon Bağlantıyı Kopyala
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Spor
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
YORUMLAR
ÖNE ÇIKANLAR
SONRAKİ HABER

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.