Galatasaray efsanesi Suudi Arabistan'a gidiyor
Suudi Arabistan'da takım çalıştırmaya hazırlanan teknik direktör Suat Kaya, ilk resmi görüşmeyi yaptı.
Kaydet
|
Kaya'nın peşinde olan Suudi Arabistan Ligi kulübü Al Shabab FC'nin CEO'su Kaher Tahat, 47 yaşındaki teknik adamla İstanbul'da bir araya geldi. Görüşmenin olumlu geçtiği belirtilirken, bu öneriye sıcak bakan Suat Kaya'nın 10 Mayıs tarihinde bu ülkeye giderek bir görüşme daha yapacağı öğrenildi.
Teknik direktörlük kariyerinde Göztepe'nin yanı sıra Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, Orduspor, Çaykur Rizespor, Diyarbakırspor ve Tokatspor'u da çalıştıran Suat Kaya, Türk futbolunun efsane isimleri arasında yer alıyor.
Altyapısından yetiştiği Galatasaray'da 8 Süper Lig şampiyonluğu yaşayan Kaya, ayrıca Sarı-Kırmızılı formayla UEFA Kupası ve Süper Kupa zaferleri yaşadı. Suat, bir dönem Konyaspor'da da top koşturdu.
Bizi Takip Edin

