Galatasaray evinde Sivasspor'a mağlup oldu

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Galatasaray evinde Sivasspor'a mağlup oldu

SPOR Haberleri  / İHA

Sarı kırmızılı takım Yatabare, Ulvestad ve Ahmet Oğuz'un gollerine boyun eğdi. Gomis'in biri penaltıdan iki golü yetmedi

YALIMCAN SARPYEL

Ligin iki amaçsız kalan takımı arasında geçen gol düellosunu kazanan Sivasspor oldu: 3-2. Galatasaray camiasında yaşanan seçim kaosu, üstüne Domenec Torrent’in geleceğindeki belirsizlik futbolcuları da etkilemişti. İlk yarıda ileride baskı kurmaya çalışan Yiğidolar geride açıklar verdi. 10’da Emre’nin sol çizgiden içeri kestiği topu Gomis ağlara yolladı.

JENERİKLİK VURUŞ

Son bölümde Yatabare durumu 1-1’e getirdi. İkinci yarının hemen başında serbest vuruş sonrası uzaklaştırılamayan topu Ulvestad ağlarla buluşturdu: 2-1. 58’de Kerem’in kazandırdığı penaltıyla Gomis skoru eşitledi: 2-2. 65’te Muslera’yı önce gören Ahmet Oğuz harika aşırtma vuruşuyla jeneriklik bir gole imza attı: 3-2. Son bölümde tribünler yönetimi yine istifaya çağırdı.

Galatasaray evinde Sivasspor'a mağlup oldu

TORRENT: ACI AMA GERÇEK

Maçın ardından konuşan G.Saray Teknik Direktörü Domenec Torrent, "Kaleye üç top geldi, Muslera durduramadı. Fakat suçlu benim, kabul etmek zorundayım" derken, "Geldiğimde kulübü nasıl buldum anlatsam o zaman anlarsınız. 20 yıl öncesini unutun, gerçeği yaşamalıyız. Kötü durum. Son bir aydır çalışmak çok zor. Kulüp durdu! Ne transfer var, ne kiralık oyuncu durumu. Her şey durdu. Her gün bu şekilde" dedi.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...