Galatasaray Fenerbahçe'ye yüklendi: Ayrıcalık istiyorsunuz

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Galatasaray Fenerbahçe'ye yüklendi: Ayrıcalık istiyorsunuz

Spor Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Galatasaray’da dün yönetim olağanüstü toplandı ve sonrasında sert bir açıklama yaptı.

F.Bahçe-Karagümrük maçındaki hakem kararlarına öfke saçılan bildiride, “Fenerbahçe Başkanı Sn. Ali Koç’un suç unsuru içeren konuşmasında hakemleri açık bir şekilde tehdit etmesiyle başlayan süreç, dün (önceki) gece bu kulübün oyuncularının bağırarak hakemin üzerine yürümeleri ve penaltı kararıyla son noktasına ulaşmıştır” ifadeleri kullanılırken, “En basit futbol kurallarını bilenlerin bile penaltı diyeceği pozisyon, bunca teknolojiye rağmen görülemedi. Bu amacın ve planın ne olduğunu gösteriyor” denildi.

VAR KAYITLARI AÇIKLANSIN

Yazının dili ilerleyen bölümde giderek ağırlaşırken, “Kazanmak için her yolu mubah sayan bir zihniyetle mücadele ettiğimizi biliyoruz. Bu zihniyetin tek amacı vardır: Zalimin haklı olacağına herkesi inandırmak... Sadece kendilerine ayrıcalık isteyen bu zalimlerin Türk futboluna zerre kadar faydası yoktur! Hakemler, temsilciler ve görevliler, kirli eller tarafından beslenen sosyal medya hesapları tarafından organize bir şekilde baskı altına alınmıştır. Bu zorbalık karşısında sessiz kalan TFF gereken adımları atmalıdır. Maçlardaki VAR kayıtları açıklanmalıdır. Neden korkuyorsunuz?” sözleri kullanıldı.

ÇOK KRİTİK BİR MAÇ

Manchester United’ın yıldızı Bruno Fernandes, Galatasaray’a karşı çok kritik bir maça çıkacaklarını söyledi. Portekizli futbolcu “Harika bir atmosferde, harika bir futbol maçı olacak. Galatasaray gerçekten çok güçlü bir futbol oynuyor. Atmosferin çok zor olacağını biliyoruz ama hazırlıklı olacağız” dedi. 

M. UNİTED MAÇINDA DÜDÜK ÇALACAK

G.Saray’ın Şampiyonlar Ligi’nde sahasında Manchester United ile oynayacağı maçı İspanyol hakem Jose Maria Sanchez yönetecek. Sanchez’in yardımcılıklarını Raul Cabanero ve Inigo Prieto yapacak. Kritik karşılaşma yarın akşam Ali Sami Yen Spor Kompleksi’nde 20.45’te başlayacak. 

Düzenleyen:  - Spor
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...