Galatasaray sol bek transferinde mutlu sona ulaştı! Derrick Köhn TFF'ye bildirildi

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Galatasaray sol bek transferinde mutlu sona ulaştı! Derrick Köhn TFF'ye bildirildi

Spor Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Galatasaray, sol bek için gerçekleştirdiği yeni transfer Derrick Köhn'de mutlu sona ulaştı! Sarı kırmızılı kulüp Köhn ile 2026'ya kadar sözleşme imzalandığını TFF'ye bildirdi.

Süper Lig ekiplerinden Galatasaray yeni sol bekini Almanya'da buldu. Sarı-kırmızılı kulüp Hannover 96 ile anlaşma sağladığı 25 yaşındaki sol bek Derrick Köhn'ü TFF'ye bildirdi.

TRANSFER TAMAMLANDI

Galatasaray'ın yeni transferi Derrick Köhn'ün lisansı TFF'de listelendi.  Bramfeld, Hamburg ve Bayern Münih altyapılarında forma giyen 25 yaşındaki futbolcu, 2020 yılında Hollanda temsilcisi Willem'e transfer olarak A takım seviyesinde forma giymeye başladı.

2022'de 500 bin Euro bonservis bedeliyle Hannover'e imza atan Derrick Köhn, Alman takımında forma giydiği 56 maçta 8 gol atarken, 12 de asist yaptı.

Gana asıllı Alman sol bek, bu sezon 21 maçta forma giydi ve takımına 3 gol, 6 asistlik skor katkısı sağladı. Köhn'ün Hannover ile 2025 yılına kadar sözleşmesi bulunuyordu.

KÖHN İLE 3,5+1 YILLIK ANLAŞMA

Sarı-kırmızılılar, 25 yaşındaki Gana asıllı Alman futbolcu için Hannover’e 3 milyon 350 bin euro bonservis ödeyecek, ayrıca kulübüne 300 bin euro bonus verilecek. Oyuncunun resti sonrası kulübü ikna olup, bonserviste indirime gittiği belirtildi. 3.5+1 senelik anlaşma sağlanan Köhn, yıllık 450 bin euro kazanacak.

Avrupa Ligi listesine yetişmeyen Köhn, ligde ve kupada forma giyebilecek. Alman futbolcu bugün İstanbul’a gelecek ve sağlık kontrolünden geçecek.

Düzenleyen:  - Spor
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...