Wilfried Zaha'ya İstanbul’da coşkulu karşılama! Havaalanında Galatasaray taraftarlarına üçlü çektirdi...

Düzenleyen:
- Güncelleme:

SPOR Haberleri

Galatasaray'ın transfer bombası Wilfired Zaha Sarı-Kırmızılı taraftarlara uçaktan mesaj gönderdi. Galatasaray kulübü de Fildişi Sahilli yıldız için havaalanı karşılama organizasyonu düzenledi. Galatasaray taraftarları 30 yaşındaki forveti karşılamak için saat 21.30'da Atatürk Havalimanı Genel Havacılık Terminali'nde buluştu. Kapıdan çıkışta boynuna sarı-kırmızılı atkı bağlanan Zaha, alana gelen taraftarlara üçlü çektirdi.

Yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, Fildişi Sahilli oyuncu Wilfried Zaha'yı kadrosuna kattı. Yıldız futbolcunun ismi bir süredir Fenerbahçe'yle anılıyordu.

Sarı-Kırmızılı camia ve taraftarlar "transfer çalımı"nı coşkuyla karşıladı.

https://twitter.com/GalatasaraySK/status/1683166733513768965

KAP AÇIKLAMASI GELDİ, SOSYAL MEDYA YIKILDI

Galatasaray Sportif AŞ'nin Borsa İstanbul'a gönderdiği ve Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda da yer alan açıklamada, "Profesyonel futbolcu Dazet Wilfried Armel Zaha'nın kulübümüze transferi konusunda futbolcu ile resmi görüşmelere başlanmıştır." ifadelerine yer verildi.

İngiliz ekibi Crystal Palace'ın 9 sezondur formasını giyen 30 yaşındaki hücum oyuncusu, geçen sezon 27 lig maçında 7 gol kaydetti.

Wilfried Zaha'ya İstanbul’da coşkulu karşılama! Havaalanında Galatasaray taraftarlarına üçlü çektirdi...

WILFRIED ZAHA İSTANBUL'DA

Galatasaray’ın transfer görüşmelerine başladığı Wilfried Zaha, İstanbul’a geldi. Londra’dan kalkan özel uçakla gelen Zaha, Atatürk Havalimanı Genel Havacılık Terminali’nden İstanbul’a giriş yaparken, karşılamaya yüzlerce Galatasaraylı taraftarlar da geldi.

Kapıdan çıkışta boynuna sarı-kırmızılı atkı bağlanan Zaha, alana gelen taraftarlara üçlü çektirdi.

Başarılı futbolcu daha sonra ailesiyle birlikte kendisini bekleyen araca binerek alandan ayrıldı. Zaha’nın, yarın sağlık kontrolünden geçtikten sonra sarı-kırmızılılara resmi imzayı atması bekleniyor.

Yaz transfer döneminde Kaan Ayhan’ın bonservisini alan Galatasaray; Angelino, Halil Dervişoğlu ve Cedric Bakambu’yu transfer ederek kadrosuna takviyeler yaptı.

Wilfried Zaha'ya İstanbul’da coşkulu karşılama! Havaalanında Galatasaray taraftarlarına üçlü çektirdi...

ZAHA'NIN MALİYETİ

30 yaşındaki yıldız futbolcu 2022-2023 sezonunda Crystal Palace formasıyla 28 resmi maçta 7 gol 3 asistlik performans sergiledi. Premier League ekibiyle sözleşmesi biten Zaha, Galatasaray'a bedava geldi.

Sarı-Kırmızılılar'ın Zaha'ya 6 milyon euro imza para ödediği iddia ediliyor. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...