Galatasaray ve Bursaspor'un İsrail ekipleriyle oynayacağı maçların salonu değişti

Düzenleyen: / Kaynak: İHLAS Haber Ajansı
- Güncelleme:
Galatasaray ve Bursaspor'un İsrail ekipleriyle oynayacağı maçların salonu değişti

SPOR Haberleri  / İHLAS Haber Ajansı

FIBA Basketbol Şampiyonlar Ligi’nde Bursaspor Info Yatırım - Hapoel Holon ve Galatasaray Ekmas - Hapoel Jerusalem maçları Bosna Hersek'in Laktasi kentinde gerçekleşecek.

Basketbol Şampiyonlar Ligi'nde temsilcilerimizin İsrail ekipleriyle oynayacağı iki maçın salonunda değişikliğe gidildi.

Bursaspor - Hapoel Holon maçı 29 Kasım Çarşamba günü TSİ 21.30'da, 28 Kasım Salı günü oynanması planlanan Galatasaray - Hapoel Jerusalem maçı ise 30 Kasım Perşembe günü TSİ 21.30'da oynanacak.

Her iki karşılaşma Basketbol Şampiyonlar Ligi'ndemücadele eden Igokea m:tel kulübünün normal iç saha sahası olan SD Laktasi arenasında seyircisiz oynanacak.

Yapılan açıklamada iki karşılaşmanın yeri güvenlik nedeniyle değiştirildiği, oyuncuların, yetkililerin ve taraftarlarının güvenliği ile ilgili tüm paydaşlara yardımları için teşekkür edildi.

https://twitter.com/BasketballCL/status/1726988532412236112

MACCABİ İSTANBUL'A GELEMEDİ

THY Euroleague yönetimi 16 Kasım'da İstanbul'da oynanması gereken Fenerbahçe Beko - Maccabi Tel Aviv maçını, İsrail ekibinin talebi üzerine Sırbistan'ın başkenti Belgrad'da oynatma kararı almıştı.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: İHLAS Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...