Galatasaray, Victor Nelsson'u KAP'a bildirdi

Düzenleyen:
Galatasaray, Victor Nelsson'u KAP'a bildirdi

SPOR Haberleri

Galatasaray, Victor Nelsson transferini KAP'a bildirdi. Nelsson ile 5 yıllık sözleşme imzalayan sarı kırmızılar detayları da paylaştı...

Galatasaray, Danimarkalı oyuncu Victor Nelsson ile 5 yıllık sözleşme imzaladığını duyurdu. Sarı-kırmızılı kulübün transferle ilgili Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yaptığı açıklamada, "14.10.1998 doğum tarihli Danimarka uyruklu profesyonel futbolcu Victor Enok Nelsson'un transferi konusunda FC Kbenhavn ile anlaşmaya varılmıştır. Buna göre, futbolcunun eski kulübüne beş yıl içinde 7 milyon Euro tutarında transfer bedeli ödenecektir. Ayrıca yapılan anlaşma gereği futbolcunun tek taraflı serbest kalma bedeli 25 milyon Euro olarak belirlenmiştir. Futbolcuyla 2021-2022 sezonundan başlamak üzere 5 yıllık anlaşma imzalanmıştır" denildi.
Galatasaray, Victor Nelsson'u KAP'a bildirdi
LİSTENİN İLK SIRASINDA YER ALIYORDU
Tecrübeli teknik adam Fatih Terim’in stoper mevkisi için belirlediği adaylar arasında ilk sırada yer alan Danimarkalı oyuncu, İngiltere Premier Ligi ekiplerinden Crystal Palace ve Burnley’den de teklif almasına karşın, yönetimin hızlı davranması sayesinde Galatasaray’a kazandırıldı.
Galatasaray, Victor Nelsson'u KAP'a bildirdi
AVRUPA LİGİ ELEMESİNDE OYNAYAMAYACAK!
Victor Nelsson, transfer edildiği Kopenhag takımıyla UEFA Konferans Ligi maçlarında forma giydiği için, Galatasaray’ın Avrupa Ligi’nde oynayacağı karşılaşmalarda forma giyemeyecek. Nelsson, tıpkı Rumen futbolcu Alexandru Cicaldau gibi Galatasaray grup aşamasına kalırsa Avrupa Ligi’ndeki maçlarda sahada yer alacak.

 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...