Galatasaray'a Chelsea'den dev transfer! İtalyan basını milli oyuncunun imza atacağını açıkladı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Galatasaray'a Chelsea'den dev transfer! İtalyan basını milli oyuncunun imza atacağını açıkladı

SPOR Haberleri

Son dakika transfer haberleri... İngiltere Premier Lig'de bu sezon zorlu bir dönemden geçen Chelsea'de kiralık oynayan Denis Zakaria'nın Galatasaray'a transfer olacağı öne sürüldü.

Süper Lig lideri Galatasaray, gelecek sezon için transfer çalışmalarına başladı. Kadrosunda Mauro Icardi, Dries Mertens, Lucas Torreira ve Nicolo Zaniolo gibi dünya yıldızlarını barındıran Sarı-kırmızılılar, bu kez gözünü Chelsea'nin orta sahasına çevirdi.

Torreira'nın İtalya'ya dönme olasılığına karşın alternatif isimleri hazırda tutan Galatasaray, İngiliz ekibinin 26 yaşındaki oyuncusu Denis Zakaria için nabız yokladı. İtalyan medyasından Sportitalia'nın haberine göre, bonservisi Juventus'ta olan Zakaria için Sarı-kırmızılılar teklifte bulundu. 

Galatasaray'a Chelsea'den dev transfer! İtalyan basını milli oyuncunun imza atacağını açıkladı

DENIS ZAKARIA GALATASARAY'A ÇOK YAKIN

Chelsea'de bu sezon beklenen katkıyı veremeyen Kongo asıllı İsviçreli milli oyuncunun sezon sonunda Juventus'a döneceği öğrenildi. Serie A ekibinin takımda düşünmediği Zakaria için Galatasaray'ın iyi bir seçenek olacağı belirtildi.

Bu sezon sadece 10 maça çıkan Zakaria, 3 farklı teknik direktör ile çalıştı. Sezona Thomas Tuchel ile başlayan Londra ekibi, daha sonra göreve Graham Potter'i getirdi. Kötü sonuçlara dur diyemeyen Potter'i de gönderen Chelsea, efsane futbolcusu Frank Lampard ile sezon sonuna kadar anlaşmıştı. Piyasa değeri 20 milyon euro olan Zakaria'nın Juventus ile sözleşmesi 30 Haziran 2026 yılında sona erecek. Okan Buruk'un da onay verdiği yıldız oyuncunun Mayıs ayında imza atmaya yakın olduğu belirtildi.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...