Galatasaray'da başkan adaylarını zorlu süreç bekliyor

Galatasaray'da başkan adaylarını zorlu süreç bekliyor

SPOR Haberleri

Eşref Hamamcıoğlu "Kaotik bir durum var. Kulüp hiç bu kadar dibe vurmamıştı. Akıl, güven ve sakinliğe ihtiyaç var" derken Metin Öztürk ise "Bizim hesaba göre kasaya 1 milyar TL girmesi gerekiyor. Yeni finans kaynakları bulacağız" mesajını verdi.

YALIMCAN SARPYEL

Galatasaray'da 30 Nisan'da yapılacak seçimler için Eşref Hamamcıoğlu ve Metin Öztürk imzalardan sonra dün de listelerini Divan Kuruluna teslim etti. Tüzük gereği başvuru zamanı dolarken sarı kırmızılıların 39. başkanı iki isimden biri olacak. İki aday da yaptıkları başvurular sonrası açıklamalarda bulundu. İki başkan adayı da birlik ve beraberlik mesajı verdi.

BU KADAR OLMAMIŞTI

Bir önceki seçimde de yarışa giren ancak kaybeden Eşref Hamamcıoğlu "Galatasaray kaotik bir durum yaşıyor. Kulüp hiç bu kadar dibe vurmamıştı. Şu andaki ihtiyaç akıl, güven ve sakinliktir. Kasa kolaylığı söz konusu değil. Bankalar Birliği sözleşmesi çerçevesinde kasa kolaylığı sağlaması mümkün değil. Torrent’e karşı peşin bir hükmümüz yok" ifadelerini kullandı.

1 MİLYAR LİRA LAZIM 

Finansal anlamda karamsar bir tablo çizen Metin Öztürk ise "Bizim yaptığımız hesaba göre kasaya 1 milyar TL gerekiyor. Yönetimimizin büyük çoğunluğu iş adamlarından oluşan kişiler. Finansal yönden yeni kaynaklar çıkaracak gücümüz var. Torrent ilgili şu an diyecek bir şey yok. Bizim amacımız birini göndermek değil, eldekinden en iyi şekilde faydalanmak" dedi.

VALİLİK DAVA AÇTI AMA SEÇİM YAPILACAK

stanbul Valiliği Dernekler Masası, Galatasaray Kulübü'ne dava açtı. Burak Elmas yönetiminin idari açıdan ibra edilmediği genel kurulun geçersiz sayılmasının yanı sıra seçim kararının iptal edilmesi istendi. Başkan Burak Elmas, bu olay üzerine adaylarla toplantı yaptı. Daha sonra kulüpten yapılan açıklamada, seçim sürecinin kesintisiz olarak devam ettiği belirtildi.

PSİKOLOJİK ÜSTÜNLÜK

Galatasaray'ın Kadıköy'deki üç puan özlemi yıllar sürmüştü. Sarı kırmızılı takım tam 21 yıl sonra rakibine karşı deplasmanda üstünlük kurmayı başarırken son 4 maçta ise mağlup olmadı. Aslan Kadıköy'deki dört maçın 2'sini kazandı 2'sinden beraberlikle ayrıldı. Cimbom yarınki zorlu maçta dört maçlık yenilmezlik serisini sürdürmeye kararlı.

KEREM OYNUYOR

Kadıköy'de yarın oynanacak Fenerbahçe mücadelesi öncesi, Galatasaray’ın sakat oyuncularından iyi haberler geldi. Sarı kırmızılıların dün yaptığı antrenmanda Kerem Aktürkoğlu kontrollü bir şekilde takımla çalıştı. Mustafa da ilk bölümde takımla daha sonra fizyoterapist eşliğinde özel bir program uygularken, Omar ise antrenmanın tamamında takımla çalıştı.


Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...