Galatasaray'da ilginç hata: Dursun Özbek' "Ben yaşıyorum" diye bağırdı

Düzenleyen:
Galatasaray'da ilginç hata: Dursun Özbek' "Ben yaşıyorum" diye bağırdı

SPOR Haberleri

Galatasaray mali genel kurulunda üyelerden Cahit Göncü'nün Dursun Özbek'i hayatını kaybeden başkanlar arasında sayması üzerine, Özbek ayağa kalkıp "Ben yaşıyorum" diye bağırdı. O anlarda kurul üyeleri Özbek'i alkış yağmuruna tuttu.

Galatasaray Kulübü, yıllık olağan genel kurul toplantısı, Lütfi Kırdar Kongre Merkezi'nde basına kapalı olarak gerçekleştirildi. Kurulda kürsüye çıkıp konuşan üyelerden Cahit Göncü büyük bir gafa imza attı. Göncü, "Rahmetli Mustafa Cengiz'i, Dursun Özbek'i ve Selahattin Başkanımızı rahmetle anıyoruz." dedi. Bunun üzerine Dursun Özbek, "Ben yaşıyorum yahu" diyerek ayağa kalktı ve alkışlar eşliğinde salonu selamladı. 

Galatasaray'da ilginç hata: Dursun Özbek' Galatasaray mali genel kurulu üyesi Cahit Göncü.

"ÖMRÜNÜZ UZADI BAŞKANIM"

Kürsüde konuşma yapan Cahit Göncü, "Mustafa Cengiz başkanımız, Dursun başkanımız ve Selahattin başkanımıza rahmet diliyorum." dedi. Bunun üzerine Dursun Özbek, "Ben yaşıyorum yahu!" diyerek ayağa kalktı. Salonu selamlayan Özbek'e alkış yağdı. Yaptığı gaf üzerine utanan Göncü, "Özür diliyorum başkanım. Ömrünüz uzadı" ifadelerini kullandı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...