Galatasaray'da Marcao müjdesi! Sevilla şampiyon olunca kasa doldu

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Galatasaray'da Marcao müjdesi! Sevilla şampiyon olunca kasa doldu

SPOR Haberleri

Son dakika transfer haberleri... Galatasaray'ın yaz transfer döneminde Sevilla'ya sattığı Marcao, kulübe kazandırmaya devam ediyor. İspanyol ekibi UEFA Avrupa Ligi şampiyonu olduğu için Sarı-kırmızılı kulübe ekstra ödeme yapacak.

UEFA Avrupa Ligi'nde Sevilla, Macaristan'da oynanan finalde Roma ile karşılaştı. Normal süresi 1-1 biten karşılaşmada rakibinee 4-1 üstünlük kuran Endülüs ekibi kupayı müzesine götürdü. Toplamda 7. kez bu zaferi yaşayan Sevilla'da Galatasaray'ın eski oyuncusu Marcao da son bölümde oyuna girdi.

Bu sezon yaşadığı sakatlıklardan dolayı fazla süre alamayan Brezilyalı oyuncu bu kez dev finalde şampiyonluk görerek eski takımına da kazandırdı.

Galatasaray'ın sezon başı 15 milyon euro karşılığında sattığı Marcao'nun sözleşmesinde bazı prim maddeleri olduğu biliniyordu. Buna göre Sevilla, UEFA Avrupa Ligi'ni kazandığı için 1 milyon euro daha ödeme yapacak.

Galatasaray'da Marcao müjdesi! Sevilla şampiyon olunca kasa doldu

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...