Galatasaray'da Mauro Icardi krizi! Taraftarların sabrı taştı, Sparta Prag faturası ona patladı

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:

Spor Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Dün akşam Galatasaray Sparta Prag ile karşı karşıya geldi. Kritik maçta temsilcimiz 4-1 mağlup olarak kupaya deva etti. Arjantinli golcü Mauro Icardi’nin düşük performansı ise eleştirilerin hedefinde. Sarı-kırmızılı taraftarlar maç sonrası sosyal medyada yıldız golcüye ağır tepki gösterdi. İşte taraftarlardan gelen bazı tepkili yorumlar…

Son dönemlerde formsuz görüntüsü ile dikkat çeken Arjantinli golcü Mauro Icardi, dün akşam oynanan Saparta Prag karşılaşmasında yine varlık gösteremedi. Alınan 4-1’lik mağlubiyette Icardi’nin kaleye şut çekememesi taraftarları çılgına çevirdi. 

KALEYE ŞUT BİLE ÇEKEMEDİ 

Geçtiğimiz sezon golleriyle takımı sırtlayan Mauro Icardi, son zamanlarda düşük performansı ile eleştirilerin hedefinde. Adı sık sık transferlerle anılan yıldız golcünün dün akşamki düşük performansı bu defa sınırları aştı. 

Galatasaray'da Mauro Icardi krizi! Taraftarların sabrı taştı, Sparta Prag faturası ona patladı - 1. Resim

UEFA Avrupa Ligi'nde deplasmanda Sparta Prag'a 4-1 yenilerek Avrupa'ya veda eden Galatasaray'da büyük hayal kırıklığı yaşatan Icardı, yine şaşırtmadı. 90 dakika sahada kalan Icardı, kaleye hiç şut çekemezken, 3 kez de top kaybı yaptı.

SOSYAL MEDYADA BÜYÜK TEPKİ ALDI 

Mauro Icardi'nin haftalardır formunda yaşanan düşüş Galatasaraylı taraftarların da sabrını taşırmaya başladı. 4-1'lik yenilgi sonrası Arjantinli yıldız, sosyal medyada taraftarların eleştirilerinin hedefi oldu.

Galatasaray'da Mauro Icardi krizi! Taraftarların sabrı taştı, Sparta Prag faturası ona patladı - 2. Resim

Düzenleyen:  - Spor
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...