Galatasaray'da Nicolo Zaniolo çılgınlığı! İtalyan yıldızın performansı taraftarı sevindirdi

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Galatasaray'da Nicolo Zaniolo çılgınlığı! İtalyan yıldızın performansı taraftarı sevindirdi

SPOR Haberleri

Galatasaray'ın devre arası Serie A ekibi Roma'dan transfer ettiği Nicolo Zaniolo, hazırlık maçlarındaki görüntüsüyle sarı-kırmızılı taraftarları mutlu etti. İtalyan yıldız son oynanan İstanbulspor maçında 1 gol ve asist yaparak büyüledi.

Süper Lig'in 24. haftasını BAY geçen Galatasaray, hazırlık maçında İstanbulspor ile karşılaştı. Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadyumu'nda oynanan mücadeleyi 6-0 kazanan Galatasaray'da Nicolo Zaniolo'nun performansı yüzleri güldürdü.

Maça ikinci yarıda başlayan İtalyan yıldız, 45 dakikada 1 gol ve asist katkısında bulunarak teknik ekibin takdirini aldı.

Galatasaray'da Nicolo Zaniolo çılgınlığı! İtalyan yıldızın performansı taraftarı sevindirdi

ZANIOLO'DAN 2 GOL ( iSTANBULSPOR 0-6 GALATASARAY MAÇ ÖZETİ İZLE

Devre arasında Roma'dan 15 milyon euro bedelle transfer edilen 23 yaşındaki oyuncu, oynadığı ilk 2 hazırlık maçında da gol atmayı başardı.

Alanyaspor ile oynanan mücadelede 1 gol atan Zaniolo, İstanbulspor maçında da iyi bir performans sergileyerek geçer not aldı.

Teknik direktörün Okan Buruk'un 25. haftada oynanacak olan Kasımpaşa deplasmanında Zaniolo'yu ikinci yarıda kullanması bekleniyor.

Maç eksiği bulunan genç yıldız, Alanyaspor ve İstanbulspor ile oynanan iki hazırlık maçında da sonradan oyuna dahil olmuştu.

Okan Buruk'un yakından ilgilendiği Zaniolo'nun Florya'da ekstra program dahilinde çalışma yaptığı öğrenildi.

NICOLO ZANIOLO'NUN İSTANBULSPOR MAÇI PERFORMANSI

Süre: 45 dakika
Topla buluşma: 33
Pas: 19
Pas yüzdesi: %90
Şut pası: 1
Orta: 2
İkili mücadele: 7
Kazandığı ikili mücadele: 4
Şut: 3
Asist: 1
Gol: 1

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...