Galatasaray'da transfer harekatı! Yıldız isim için düğmeye basıldı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Galatasaray'da transfer harekatı! Yıldız isim için düğmeye basıldı

SPOR Haberleri

Muslera'dan oluşacak boşluğu bir an önce doldurmak isteyen Galatasaray Hırvatistan'ın Dünya Üçüncüsü olmasında büyük payı bulunan Dominik Livakovic için düğmeye bastı.

Sözleşmesi 2024'te bitecek olan Muslera'dan açılacak boşluğu en doğru kişi ile doldurmak isteyen Galatasaray yönetimi, transfer atağı için harekete geçti. Sarı-kırmızılı takım, Hırvatistan'ın Dünya Üçüncüsü olmasında büyük payı bulunan, önceki gün de milli takımımız karşısında müthiş kurtarışlar yapan Dominik Livakovic'i radarına aldı.

MİLLİ MAÇTA ADETA ETTEN DUVAR ÖRDÜ

Takvim'in haberine göre, EURO 2024 elemelerinde Hırvatistan ile karşı karşıya gelen A Milli Futbol Takımı'mız, kaleci Livakovic'i geçemedi. Dinamo Zagreb'in 28 yaşındaki file bekçisi Livakoviç, 2-0 biten milli karşılaşmaya damga vuran isim oldu.

YEŞİL IŞIK YAKTI

Galatasaray'ın kaleci listesinde ilk sırada yer alan başarılı eldiven, sarı-kırmızılılara gelmeye hazır olduğunun işaretini verdi. Başarılı file bekçisinin Dinamo Zagreb'le sözleşmesi 2024 yılında sona erecek.

Galatasaray'da transfer harekatı! Yıldız isim için düğmeye basıldıPerformansıyla göz dolduran Livakovic futbol kariyerinde Hırvatistan dışına çıkmadı. 2016 yılından beri Dinamo Zagreb'te forma giyen yıldız file bekçisi, yeni bir sayfa açmaya sıcak bakıyor.

Bu sezon Hırvatistan Ligi'nde 26 karşılaşmada sahaya çıkan Livakovic kalesinde 24 gol gördü. 6 müsabakada ise kalesini gole kapatmayı başardı. 

(Takvim)

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...