Galatasaray'da transfer hareketliliği: Aslan’ın yıldız adayları

- Güncelleme:
Galatasaray'da transfer hareketliliği: Aslan’ın yıldız adayları

Spor Haberleri

N’Golo Kante için girişimler sürüyor ya parayı ya kariyeri seçecek. Joao Felix’in sarı kırmızılıları takibe alması heyecan oluşturdu. Tielemans’ta karar haftası. Sol bek için yeni aday Milos Kerkez

YALIMCAN SARPYEL'İN HABERİ - 23’üncü şampiyonluğuna ulaşan Galatasaray kutlamalardan, transfer çalışmalarına hızlı bir geçiş yaptı. Şampiyonlar Ligi’ne katılma ve sonrasında da en azından gruplardan çıkma hedefi belirleyen sarı kırmızılılar Avrupa sahnesinde kadrosunu olabildiğince koruyup, daha da güçlendirmek istiyor. Yönetim ve teknik heyetin yaptığı detaylı görüşmeler neticesinde sol bek, orta saha ve Mauro İcardi’den bağımsız bir de hücumcu takviyesine öncelik verildi ve yol haritası çıkarıldı. 

TOP KATNE'DE

Torreira’nın takımda kalması kesinleşirken orta saha direncini artıracak ve tecrübeye de sahip bir isim üzerinde duran Aslan’ın ilk tercihi ise N’Golo Kante. Chelsea ile olan sözleşmesi sona eren ve bonservisi elinde olan 32 yaşındaki yıldız isimle ilk temas kuruldu. Fransız ön libero Galatasaray markası, Şampiyonlar Ligi ve kadro kalitesi nedeniyle ilk görüşünü olumlu olarak verdi. Ancak Al İttihad’ın devreye girdiği ve oyuncuya astronomik bir rakam teklif ettiği öğrenildi. Kante ya kariyeri seçecek ya da parayı. Artık top yıldız isimde ve Aslan beklemede.

ALTERNATİFİ DE ADA'DAN

Aslan Kante’den gelecek haberi beklerken hazırlıksız yakalanmamak için birçok senaryo üzerinde de duruyor. Sarı kırmızılıların alternatif ismi ise Youri Tielemans. Leicester ile sözleşmesi sona eren 26 yaşındaki Belçikalı orta saha ilk temasta 5 milyon imza parası talep etmişti. Ancak bu süreçte İngiliz basının da haberlerinde yer verdiği üzere Tielemans beklediği teklifleri alamadı. Cimbom oyuncuyla yarın son bir görüşme yapıp net cevabını isteyecek. Ayrıca sol bek için de AZ Alkmaar’da forma giyen 19 yaşındaki Milos Kerkez yakın takibe alındı.

Düzenleyen:  - Spor
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...