Galatasaray'da yine seçim kaosu

Galatasaray'da yine seçim kaosu

SPOR Haberleri

10. Asliye Hukuk Mahkemesi’nin ihtiyati tedbir kararını kaldırıp seçimin önünü açmasının ardından konu bu defa istinaf mahkemesine taşındı

YALIMCAN SARPYEL

Galatasaray’da seçim belirsizliği sürüyor. 10’uncu Asliye Hukuk Mahkemesi, yapılan son genel kurulun iptaline ilişkin davada ihtiyati tedbir kararını kaldırmış, böylece olağanüstü seçimli genel kurulun, 30 Nisan’da yapılacağı açıklanmıştı. Ancak dün seçim bir kere daha tehlikeye girdi. Seçimi iptal ettiren başvuruyu yapan Fırat Develioğlu isimli üye, konuyu istinaf mahkemesine taşıdı. Kulübe, mahkemeden seçimin iptaliyle ilgili resmî bir karar ulaşmadı.

ÖZDOĞAN'DAN ÇAĞRI

İstinaf mahkemesi seçimle ilgili bir durdurma ya da iptal kararı almazsa G.Saray’da genel kurul yarın gerçekleştirilecek. Divan Kurulu Üyesi Ahmet Özdoğan “Saygıdeğer G.Saraylılar, seçim herhangi bir nedenle iptal olursa seçim var gibi cumartesi günü liseye gidip imza toplayın. Seçimi yapın. Hiçbir güç G.Saray Genel Kurulundan üstün değildir” çağrısında bulundu. 26 Mart’taki Olağan Mali Genel Kurulda Burak Elmas yönetimi idari açıdan ibra edilmemişti.  

İLK GÖRÜŞME YAPILDI

Torrent ile çalışmayı düşünmediklerini vurgulayan Galatasaray’ın başkan adayı Metin Öztürk’ün ekibi Okan Buruk’la ilk teması kurdu, tecrübeli hoca seve seve görevi kabul edeceğini söyledi. Öztürk “Türk bir teknik direktöre karar verirsek, düşündüğümüz isim Okan Buruk’tur” dedi.

DÖRT YILIM ÇALINDI

Galatasaray’ın yıldızı Kerem Aktürkoğlu, Vole’ye çarpıcı açıklamalar yaptı. 16 yaşında Başakşehir’e imza attığını hatırlatan Kerem “Kariyerimin başında dört yılımın çalındığını düşünüyorum. Abdullah Avcı’ya çok kırgınım. Hiç fırsat vermedi. İdmanda ayağıma top gelmesin diye dua ediyordum, kaptırınca küfür yiyordum. Öz güvenim yerlerdeydi. İnşallah ‘Senden bir şey olmaz’ diyen o insanları utandırmışımdır” dedi.


Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...