Galatasaray'dan iki isim Kasımpaşalı oluyor! Selçuk İnan istediği transferleri açıkladı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Galatasaray'dan iki isim Kasımpaşalı oluyor! Selçuk İnan istediği transferleri açıkladı

SPOR Haberleri

Kasımpaşa Teknik Direktörü Selçuk İnan, Galatasaray'da gözden çıkarılan 2 isme talip olduklarını açıkladı. Patrick van Aanholt ile Haris Seferovic'in yeni takımı Kasımpaşa oluyor. Hollandalı sol bek Van Aanholt, çocuklarının eğitiminin aksamaması için İstanbul'dan ayrılmak istemiyordu. 32 yaşındaki futbolcu 6 aylık teklife sıcak bakıyor. Seferovic'te ise maaş pazarlıkları sürüyor.

Galatasaray'daki yardımcı antrenörlük görevinin ardından ilk teknik direktörlük deneyimi için Kasımpaşa ile anlaşan Selçuk İnan, eski takımından 2 ismi yeni takımına getirmek istiyor. TRT SPOR'a konuşan Selçuk İnan, "Van Aanholt ve Seferovic olabilir" dedi.

TRANSFER GÖRÜŞMESİ YAPTI

Transferle ilgili açıklamalarda bulunan İnan, Van Aanholt ve Seferovic transferi için şunları söyledi:

"Birçok oyuncuya ilgimiz var. Gerekli takviyeler yapılacaktır. Yönetimimiz elinden geleni yapacaktır. Şu an bir ihtiyacımız var bunu görüyoruz ama bizim işimiz sahada. Konsantre olduğum asıl taraf saha. Van Aanholt ve Seferovic olabilir. Onlar da konuştuğumuz bazı isimler. Şu anda kesinleşmiş bir şey yok. Olduğu zaman zaten öğrenirsiniz."

https://twitter.com/kasimpasa/status/1618568012289937409

FATİH TERİM EKOLÜ...

Genç çalıştırıcı, Fatih Terim'in kendisi için çok önemli olduğunun altını şu sözlerle çizdi:

"Fatih Terim ile aramızdaki saygı hiçbir zaman kaybolmadı, ondan çok şey öğrendik öğrenmeye devam ediyoruz. Baba-oğul gibiyiz, hoca da bu şekilde görüyor. Öğretmen-öğrenci ilişkimiz her zaman devam ediyor. İlk maçıma geleceğini bilmiyordum çok heyecanlandım haberim yoktu, ilk maçımda destek olması benim için çok önemliydi."

Galatasaray'dan iki isim Kasımpaşalı oluyor! Selçuk İnan istediği transferleri açıkladı

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...