Galatasaray'dan Nwakaeme'ye tok alıcı taktiği

Galatasaray'dan Nwakaeme'ye tok alıcı taktiği

SPOR Haberleri

Bonservisi elinde olan ve oradan oraya savrulan ama anlaşma sağlayamayan Trabzon’un eski kanadına 1,1 milyon avrodan 1+1 yıllık anlaşma önerildi.

Trabzonspor’un şampiyonluğunda önemli pay sahibi olan adı büyük kulüplerle anılan İngiltere, Katar ve Suudi Arabistan derken yeniden Süper Lig pazarına düşen Anthony Nwakaeme, bir süredir Aslan yolundaydı! Ancak bu yolda taşlar döşendi. Gerek futbolcunun yüksek beklentileri ve yeni istekleri sarı kırmızılı takımı ‘tok alıcı’ rolüne büründürdü. 1,5 milyon avrodan 3 yıllık anlaşma talebi havada kaldı.

KATAR'A SOĞUK

Sarı kırmızılılar, bir süredir İstanbul’da olan Nwakaeme’ye 1,1 milyon avrodan 1+1 yıllık anlaşma önerdi ve taviz vermeyeceğini de gösterdi. Bir Katar temsilcisinden senelik 3,5 milyon avroluk teklif alan Nwakaeme’nin gönlünün ise Aslan’dan yana olduğu öğrenildi. Tarafların görüşmeleri devam ediyor. Türkiye’de kalmak isteyen hücum oyuncusunun sarı kırmızılıların teklifini büyük oranda kabul edeceği vurgulanıyor.

TAYLAN'A İKİ TEKLİF

Galatasaray’da ayrılığı gündemde olan Taylan Antalyalı’yı hem Süper Lig’den hem de TFF 1. Lig’den isteyen var. Sarı kırmızılı kulüple 2026’ya kadar mukavelesi bulunan orta saha oyuncusu için Gaziantep FK ve Bodrumspor zemin yokluyor.


Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...