Galatasaray'ın kasası dolacak! Şampiyonlar Ligi'ndeki muhtemel rakipler belli oldu

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Galatasaray'ın kasası dolacak! Şampiyonlar Ligi'ndeki muhtemel rakipler belli oldu

SPOR Haberleri

Süper Lig'de şampiyonluğunu ilan eden Galatasaray, Şampiyonlar Ligi biletini aldı. Adeta para basacak olan sarı kırmızılıların devler ligindeki muhtemel rakipleri de belli oldu.

Spor Toto Süper Lig'in 36'ncı haftasında MKE Ankaragücü deplasmanına konuk olan Galatasaray, karşılaşmadan 4-1'lik galibiyetle ayrıldı. Sarı kırmızılılar, bu sonuçla birlikte ligin bitimine iki hafta kala şampiyonluğunu ilan etmiş oldu.

İLK MAÇ 25 VEYA 26 TEMMUZ'DA

Şampiyonlar Ligi bileti alan sarı kırmızılıların kaç ön eleme oynayacağı belli oldu. Galatasaray, gelecek sezon katılacağı UEFA Şampiyonlar Ligi’ndeki mücadelesine 2'nci ön eleme turundan başlayacak. 1'inci ön eleme turunu geçmeyi başaran 15 takımdan biriyle karşılaşacak olan sarı kırmızılılar, ilk maçını 25 veya 26 Temmuz’da oynayacak.

Sarı kırmızılıların muhtemel rakipleri arasında Gheorghe Hagi’nin çalıştırdığı Rumen ekibi Farul Constanta ve Albert Riera’nın Slovenya şampiyonu yaptığı Olimpija da yer alıyor.

GALATASARAY'IN ŞAMPİYONLAR LİGİ ELEME TURUNDAKİ MUHTEMEL RAKİPLERİ

· Farul Romanya
· Olimpija Slovenya
· Maccabi Haifa İsrail
· Hacken İsveç
· Karabağ Azerbaycan
· Ferencvaros Macaristan
· Rakow Polonya
· Astana Kazakistan
· S.Bratislava Slovakya
· BATE Belarus
· Sheriff Moldova
· Zalgiris Litvanya

EN AZ 15 MİLYON EUROLUK DEV GELİR

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde ön eleme turlarını geçmeyi başarıp gruplara kalması durumunda Şampiyonlar Ligi'nde gruplarda yer aldığı için 15 milyon euroyu kasasına koyacak.

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde galibiyet halinde 2 milyon 800 bin euro alacak olan Galatasaray, beraberlik durumunda 930 bin euroluk gelirin sahibi olacak.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...