Galatasaraylı Erden Timur'un yemek yediği Alexis Sanchez, Marsilya'ya imza attı

Düzenleyen: / Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
Galatasaraylı Erden Timur'un yemek yediği Alexis Sanchez, Marsilya'ya imza attı

SPOR Haberleri  / Turkiyegazetesi.com.tr

Alexis Sanchez yarışını Marsilya kazandı... Fransa'nın köklü ekibi Şilili yıldız Alexis Sanchez'i kadrosuna kattığını açıkladı.

Galatasaraylı idareci Erden Timur'un "İtalya'da yemek yedik" dediği Alexis Sanchez, Marsilya'yı tercih etti. 

Dries Mertens ve Lucas Torreira transferlerinin ardından Sarı-Kırmızılı taraftarlarda Alexis Sanchez beklentisi oluşmuştu. Bu iki yıldızı Türkiye'ye getiren uçakta yer alan Arda Turan'ın, Barcelona'dan takım arkadaşı olan Şilili forvetin transferinde rol aldığı belirtilmişti. Erden Timur, Hakan Çalhanoğlu'nun da İnter'den takım arkadaşı olan Sanchez için "yardımcı olduğunu" söylemişti.

MARSİLYA'DAN RESMİ AÇIKLAMA

Galatasaray ve bir çok kulübün transfer listesinde olan Şilili futbolcu Alexis Sanchez, Olimpik Marsilya ile anlaştı.

Fransız ekibin resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, "Alexis Sanchez ile prensipte anlaşıldı. Kariyerinde 17 kupa kazanan 143 kez Şili milli takımında forma giyen oyuncu, sağlık kontrolünün ardından önümüzdeki bir kaç saat içinde sözleşme imzalayacak" ifadelerine yer verildi.

Barcelona, Arsenal, Manchester United, Inter gibi büyük kulüplerde forma giyen ve başarılarla dolu kariyere sahip olan 33 yaşındaki hücum oyuncusu kariyerine Fransa'da devam edecek.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...