Galatasaraylı taraftar yeni doğan çocuğuna verdiği isim şaşırttı! Fanatikliğin böylesi...

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Galatasaraylı taraftar yeni doğan çocuğuna verdiği isim şaşırttı! Fanatikliğin böylesi...

SPOR Haberleri

Galatasaraylı bir taraftarın oğluna Galatasaray’ın yıldız futbolcusunun ismini vermesi sosyal medyada gündem oldu.

Galatasaray’da bu sezon gösterdiği performans ile dikkatleri üzerine çeken Mauro Icardi taraftarın kalbinde adeta taht kurdu. Öyle ki bir fanatik Galatasaraylı taraftar oğlunun ismini Deniz İcardi koydu. Kimlik ile bebeğinin fotoğrafını paylaşan fanatik babaya kısa sürede milyonlarca beğeni geldi.

Le Marke Sports’un habere göre, fanatik Galatasaraylı bir aile yeni doğan bebeklerine Mauro Icardi adını verdi.

Sosyal medyada büyük etkileşim alan paylaşım Galatasaray taraftar grupları arasında da büyük beğeni aldı.

Galatasaraylı taraftar yeni doğan çocuğuna verdiği isim şaşırttı! Fanatikliğin böylesi...

MAURO ICARDİ KİMDİR?

Mauro Icardi, 2023 itibariyle hâlâ aktif futbol kariyerine devam eden bir Arjantinli futbolcudur. 19 Şubat 1993 tarihinde Arjantin'in Rosario şehrinde doğmuştur.

Icardi, futbol kariyerine Arjantin'in Unión de Santa Fe kulübünde başlamıştır. Daha sonra Barcelona genç takımlarında oynadıktan sonra 2011 yılında İtalya'nın Sampdoria kulübüne transfer oldu. Sampdoria'da gösterdiği performansla dikkat çeken Icardi, 2013 yılında Serie A'nın güçlü ekiplerinden Inter Milan'a transfer oldu.

Inter Milan'da gösterdiği etkileyici performanslarla tanınan Icardi, golcü yetenekleriyle ön plana çıkmıştır. İtalyan kulübünde 2019 yılına kadar forma giyen futbolcu, takımının kaptanlığını da üstlenmiştir.

2019 yılında Paris Saint-Germain'e (PSG) transfer olan Icardi, Fransız kulübünde de başarılı performansını sürdürmüştür. PSG formasıyla Ligue 1 ve diğer kupalarda önemli goller kaydetmiştir. PSG’den Galatasaray’a kiralık olarak gelen İcardi kısa sürede Galatasaraylı taraftarın kalbinde taht kurdu.

Mauro Icardi, Arjantin milli takımında da yer almış ve milli formayı birkaç kez giymiştir. Ancak uluslararası arenada sınırlı sayıda maça çıkmıştır.

Icardi, hızlı ve yetenekli bir forvet oyuncusu olarak tanınır. Gol vuruşlarındaki keskinlik, pozisyon bilinci ve hava toplarındaki etkili oyunuyla ön plana çıkar. Ayrıca fiziksel gücü ve hızıyla rakip defansları zorlayabilen bir futbolcudur.

Mauro Icardi'nin kariyeri boyunca kazandığı birçok başarı bulunmaktadır. Sampdoria formasıyla Serie B şampiyonluğu yaşamış, Inter Milan ile Serie A'da gol kralı olmuş ve PSG ile Fransa Ligue 1 şampiyonlukları yaşamıştır.

Kaynak:Le Marke Sports

Derleyen:Türkiye Gazetesi

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...