Gedson Fernandes İngiltere yolcusu! Beşiktaş kasasına girecek bonservis belli oldu

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Gedson Fernandes İngiltere yolcusu! Beşiktaş kasasına girecek bonservis belli oldu

SPOR Haberleri

Beşiktaş'ın Portekizli yıldızı Gedson Fernandes ile İngiltere Premier Lig ekipleri yakından ilgileniyor. Geçen sezonun devre arasında Benfica'dan kiralanan ve sezonu Rizespor'da kiralık tamamlayan Gedson, Siyah-beyazlılarla 5 senelik sözleşme imzalamıştı.

Bir dönem kiralık olarak Tottenham forması giyen Gedson Fernandes'in yeniden İngiltere'ye gidebileceği iddia edildi. Benfica'dan transfer edilen Portekizli oyuncuyla Premier Lig ekiplerinin ilgilendiği öğrenildi.

Şenol Güneş'in son oynanan Giresunspor maçında ilk 11'de şans vermediği Gedson'un tatmin edici bir teklifin gelmesi durumunda ayrılmasına izin verilebileceği öne sürüldü. BBC'de geçen habere göre Aston Villa, Crystal Palace ve Fulham'ın istediği genç oyuncu için siyah-beyazlıların, en az 13 milyon euro bonservis ve sonraki satıştan da pay telep ettiği belirtildi. İngiliz kulüplerinin bu isteği kabul etmesi durumunda Beşiktaş'ın transfere izin verebileceği iddia edildi.

Gedson Fernandes İngiltere yolcusu! Beşiktaş kasasına girecek bonservis belli oldu

GEDSON FERNANDES İNGİLTERE YOLCUSU

Sezon başı Beşiktaş'a katılan Gedson Fernandes'in yeniden İngiltere'ye dönmeye sıcak baktığı konuşuluyor. Daha önce 2020 yılında Tottenham'da kiralık oynayan 24 yaşındaki yıldız, beklentilere karşılık vermeyince Benfica'ya geri dönmüştü. 

Öte yandan Gedson'un Beşiktaş'tan ayrılması durumunda transfer için elde edilecek gelirin yarısı Benfica'ya gönderilecek. Bu sezon Beşiktaş'ta 29 resmi maça çıkan Portekizli orta saha, 5 asist yaptı. Atletico Madrid ile oynanan hazırlık maçında gol atan Gedson Fernandes, henüz resmi maçlarda gol atamadı.

 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...