Trabzonspor yeni hocasına kavuşuyor: Andrea Pirlo teklifi kabul etti

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Trabzonspor yeni hocasına kavuşuyor: Andrea Pirlo teklifi kabul etti

SPOR Haberleri

Son dakika haberleri... Yeni teknik direktör arayışlarını sürdüren Trabzonspor, aradığı ismi Süper Lig'de buldu. Bordo-mavililer, Fatih Karagümrük'ün hocası Andrea Pirlo ile temasa geçti.

Süper Lig'in 29. haftasında Beşiktaş'ı konuk edecek olan Trabzonspor'da  Andrea Pirlo ismi gündeme geldi. Abdullah Avcı'nın istifasının ardından Orhan Ak'ı geçici olarak göreve getirdiğini açıklayan Bordo-mavililer, Ankaragücü'ne Türkiye Kupası'nda elenince Ak ile de yollarını ayırmıştı.

Geçen hafta Sergen Yalçın ile İstanbul'da bir görüşme gerçekleştiren Trabzonspor, 50 yaşındaki hocanın yüksek maaş talebinden dolayı masadan kalkmıştı. Kulüp başkanı Ertuğrul Doğan'ın Avrupa'dan ve Türkiye'den yaptığı araştırmaların sonucunda listeye son olarak Andrea Pirlo eklendi.

Trabzonspor yeni hocasına kavuşuyor: Andrea Pirlo teklifi kabul etti

ANDREA PIRLO TRABZONSPOR'A EVET DEDİ

Fatih Karagümrük'ü çalıştıran İtalyan hocayla temasa geçen Karadeniz ekibi, resmi teklifini iletti. Sabah'ın haberine göre Trabzonspor, sezonun geri kalanı ve gelecek sezonu kapsayan bir teklifle Pirlo'ya yöneldi. İtalyan hocanın da ilk etapta teklife 'evet' dediği öğrenildi. Taraflar arasında görüşmelerin devam edeceği belirtildi.

Süper Lig'de ilk sezonunu yaşayan Pirlo, Fatih Karagümrük ile sezona sancılı başlamasına rağmen üst üste kazandırdığı puanlarla övgü topladı. Şu ana kadar oynadığı 26 lig maçında 34 puan toplayan Pirlo, 8 galibiyet, 10 beraberlik ve 8 yenilgi elde etti.

    

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...