Arda Turan Eyüpspor'un yeni teknik direktörü oldu

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Arda Turan Eyüpspor'un yeni teknik direktörü oldu

SPOR Haberleri

Son dakika haberleri... TFF 1.Lig ekibi Eyüpspor, geçen sezon aktif futbolculuk hayatına son veren Arda Turan ile anlaşmaya vardı.

Geçtiğimiz günlerde Zafer Turan ile yollarını ayıran Eyüpspor, Arda Turan ile anlaşmaya vardı. Arda, bugün resmi imzayı atacak ve ardından ilk idmanına çıkacak.

Kariyerinde ilk kez teknik direktörlük yapacak olan Arda, ilk maçına Göztepe karşısında çıkacak.

Eyüpspor As Başkanı Fatih Kulaksız, türkiyegazetesi.com.tr sitesine yaptığı açıklamada Arda Turan ile anlaştıklarını doğruladı.

TFF 1.Lig'de 57 puanla 3.sırada bulunan Eyüpspor, son oynanan maçta evinde Gençlerbirliği'ne 2-0 kaybetmişti.

Arda Turan Eyüpspor'un yeni teknik direktörü oldu

BEŞİKTAŞ - ATLETICO  MADRİD MAÇINI İZLEDİ

İspanya'da Atletico Madrid ve Barcelona formalarını giyen Arda Turan, 2021-2022 sezonunun ardından Galatasaray formasıyla emekli olduğunu duyurmuştu. Beşiktaş ve Atletico Madrid arasında depremzedeler için oynanan yardım maçını izleyen  Arda Turan, "Depremi asla unutmayacağız. Asıl bu saatten sonra işimiz var. Bu mücadeleye sonuna kadar devam edeceğiz. Beşiktaş ve Atletico Madrid, bu mücadelenin en güzel örneklerinden birini gösterdiler." ifadelerini kullandı.

EYÜPSPOR'DAN ARDA TURAN PAYLAŞIMI

Eyüpspor’umuz, teknik direktörlük görevi için Arda Turan ile 1.5 yıllık sözleşme imzaladı. Semt-i Mukaddes'e hoş geldin Arda Turan.

https://twitter.com/eyupsporkulubu/status/1646844880755326976?s=20

 

 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...