Gedson transferinin perde arkası belli oldu! Dünyaca ünlü golcü Beşiktaş yolunda

Düzenleyen: / Kaynak: Haber merkezi
Gedson transferinin perde arkası belli oldu! Dünyaca ünlü golcü Beşiktaş yolunda

SPOR Haberleri  / Haber merkezi

TGRT ekranlarında yayımlanan Hakan Dede ile Spor Bülteni’ne önemli açıklamalarda bulunan Stüdyoda Futbol yorumcusu Bülent Uslu, Beşiktaş’la ilgili çok çarpıcı açıklamalarda bulundu. Uslu, Beşiktaş’ın Gedson Fernandes transferinden bilerek vazgeçtiğini, Siyah-Beyazlıların dünya yıldızı bir golcü ile anlaşma aşamasında olduğunu söyledi. Öte yandan Bülent Uslu, Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi’nin takımın başına Şenol Güneş’i getirmek istediğini belirtti.

Hakan Dede ile Spor Bülteni’ne bağlanan Beşiktaş Kongre Üyesi ve futbol yorumcusu Bülent Uslu, Gedson Fernandes transferinin perde arkasını anlattı. Beşiktaş hakkında önemli açıklamalarda bulunan Uslu, müjdeli haberi TGRT ekranlarında duyurdu. Öte yandan Uslu, Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi’nin aklındaki hoca ismini de dile getirdi. 

GEDSON TRANSFERİNİN PERDE ARKASI 

TGRT ekranlarına konuşan Beşiktaş Kongre Üyesi Bülent Uslu, Gedson Fernandes transferiyle ilgili çok çarpıcı açıklamalarda bulundu Bülent Uslu, Beşiktaş’ın bilerek Gedson transferinden vazgeçtiğini, nedeninin ise Siyah-Beyazlı ekibin dünyaca ünlü bir golcü ile anlaşma aşamasında olduğunu belirtti. 

Gedson transferinin perde arkası belli oldu! Dünyaca ünlü golcü Beşiktaş yolundaBülent Uslu, TGRT Haber ekranlarında Hakan Dede ile Spor Bülteni'nde önemli açıklamalarda bulundu

ŞENOL GÜNEŞ’İ İSTİYOR 

Öte yandan Başkan Ahmet Nur Çebi’nin geleceğe yönelik bir takım kurmak istediğini belirten Bülent Uslu, yapılan planlama hakkında da bilgi verdi. Uslu, Ahmet Nur Çebi’nin Beşiktaş’ın başına Şenol Güneş’i getirmek istediğini ve ona göre bir kadro planı yapmak istediğini söyledi.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Haber merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...