Gedson’a dev kanca

- Güncelleme:
Gedson’a dev kanca

SPOR Haberleri

Arsenal’in kadrosuna katmak istediği Portekizli oyuncu için gelen 28 milyon avroluk teklif reddedildi. Londra ekibi fiyatı yükseltip kapıyı yine çalacak

MURAD TAMER'İN HABERİ - Beşiktaş’ın yorulmak nedir bilmeyen yıldızı Gedson Fernandes için İngiltere’den dev bir talip çıktı. Kadrosunu güçlendirmek isteyen Londra devi Arsenal, siyah beyazlıların orta alandaki dinamosu için teklifte bulundu. Ancak yönetim 28 milyon avroluk teklifi düşünmeden reddetti. Gedson’un satışından gelen bonservis ücretinin yarısının Benfica’ya ödenecek olmasından dolayı Arsenal’den gelen teklif yeterli bulunmadı ama tek sebebi bu değil.

HOCA DA İSTEMİYOR

Teknik direktör Şenol Güneş de Gedson’un gönderilmesine karşı. Tecrübeli teknik adam, “Kamp döneminde kulübün menfaatleri doğrultusunda bir satış olsaydı kabul ederdim ancak şu anda Gedson giderse telafi şansımız ve süremiz çok kısıtlı” diyerek transferi veto etti. Buna rağmen Arsenal’in fiyatı yükselterek yeni bir teklifle Beşiktaş’ın kapısını çalmaya hazırlandığı öğrenildi. Gedson daha önce yaptığı açıklamada Beşiktaş’tan ayrılmayı düşünmediğini söylemişti. 

ZAYNUTDİNOV’UN BAŞARISI

Dinamo Kiev maçında son anlarda attığı golle Beşiktaş’a galibiyeti getiren Bakhtiyor Zaynutdinov’a hocasından övgü geldi. Şenol Güneş, takımla sadece iki idman yapan Kazak futbolcunun, arkadaşlarının çoğunun isimlerini bile bilmeden çıktığı maçta çok iyi bir iş çıkardığını söyledi. 

İKİ HAFTA OYNAYAMAYACAK 

UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde Dinamo Kiev’le oynanan maçta sakatlanan Arthur Masuaku’nun uyluk arka adalesinde gerilme ve kanama tespit edildiği açıklandı. Tedavisine başlanan Demokratik Kongolu oyuncunun en az iki hafta sahalardan uzak kalacağı öğrenildi.

YENİ EFSANE OLACAK MI?

Pendikspor maçından sonra Dinamo Kiev maçında da gol atan Omar Colley, Beşiktaş tarihine geçmek istiyor. Çıktığı altı maçta iki gole ulaşan Gambiyalı stoper, daha önce sezonu altışar golle tamamlayan Sivok, Vida ve Ronaldo’yu geçerek Beşiktaş’ın en golcü defans oyuncusu olmayı hedefliyor. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...