Giresunspor Teknik Direktörü İrfan Buz'un ilginç Fenerbahçe istatistiği

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Giresunspor Teknik Direktörü İrfan Buz'un ilginç Fenerbahçe istatistiği

SPOR Haberleri

Yeni teknik direktörü İrfan Buz yönetimindeki ilk maçında Fenerbahçe'den 1 puan alan Giresunspor, kümede kalma savaşında ihtiyacı olan morali bulurken İrfan Buz'un ilginç bir istatistiği ortaya çıktı. İrfan Buz, Spor Toto Süper Lig kariyerinde Fenerbahçe'yi konuk ettiği 3 lig maçından da 1-1'lik skorla sahadan ayrıldı.

Giresunspor’da Hakan Keleş'ten boşalan teknik direktörlük görevine tecrübeli çalıştırıcı İrfan Buz getirildi. Buz, Giresunspor ile sezon sonuna kadar 1 yıl opsiyonlu olacak şekilde resmi sözleşme imzaladı.

FENERBAHÇE MAÇLARINI SEVİYOR

Kümede kalma savaşı veren Karadeniz, şampiyonluk mücadelesi veren Fenerbahçe'yi ağırladığı maçtan 1-1 beraberlikle ayrıldı. İrfan Buz, Spor Toto Süper Lig kariyerinde Fenerbahçe'yi konuk ettiği 3 lig maçından da aynı skorla ayrıldı.

⭕1-1 Giresunspor (Mayıs 2023)

⭕1-1 Malatyaspor (Nisan 2021)

⭕1-1 Ankaraspor (Kasım 2017)

Son olarak 2021'de Yeni Malatyaspor'u çalıştıran 56 yaşındaki İrfan Buz, Yeşil-Beyazlılar'ı Süper Lig'de tutmaya çalışacak. 31 maçta topladığı 28 puanla 16. sırada yer alan Giresunspor, en yakın rakibinin 4 puan gerisinde.

Giresunspor Teknik Direktörü İrfan Buz'un ilginç Fenerbahçe istatistiği

Giresunspor Boşnak golcüsü Rijad Bajic Süper Lig'de 31 maçta 11 gole ulaştı. 

İRFAN BUZ: 3 MAÇIMIZ DAHA VAR

Giresunspor Teknik Direktörü İrfan Buz, maçın ardından yayıncı kuruluşa şunları söyledi:

"Rakibimiz şampiyonluğa oynuyor, biz düşme potasındayız, çok önemli bir puan ancak 3 puan da olabilirdi, fırsatlarımız vardı. Giresunsporlu taraftarlar bizi inanılmaz destekledi. İyi analiz ettik Fenerbahçe'yi. Sahaya bunu yansıttık ve sonuna kadar oynadık. Futbolcularım inanılmaz mücadele gösterdi. Bizim için önemli 1 puan. 3 tane daha maçımız var. 2 tane de oynanmış sayılacak maçımız var. Doğruları yapıp mücadele ettiğimiz sürece ligde kalabileceğimizi söyleyebiliriz."

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...