Göztepe'den Abramoviç iddialarına cevap: Alakası yok!

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Göztepe'den Abramoviç iddialarına cevap: Alakası yok!

SPOR Haberleri  / İHA

Rusya-Ukrayna savaşı sonrası yaptırımların hedefi olan Rus oligark Abramovic, sahip olduğu İngiliz kulübü Chelsea'deki haklarından da vazgeçmek zorunda kalmıştı. Radarını Türkiye'ye çeviren Abramovic'in Göztepe'yi satın aldığı iddiası gündeme bomba gibi düştü. Fakat kısa süre sonra Göztepe'den yapılan açıklamayla söz konusu iddiaların gerçeği yansıtmadığı ifade edildi.

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'e yakınlığı ile bilinen ve Ukrayna savaşı sonrasında başlayan yaptırımlara muhattap olan isimlerden  Rus oligark Roman Abramoviç ile ilgili gündem olacak bir iddia geldi. İddiaya göre; Chelsea'nin eski sahibi Roman Abramovich'in Göztepe'yi satın aldığı, tarafların cuma gününe kadar resmi açıklamayı yapmasının beklendiği belirtildi. Konuya ilişkin konuşan  Göztepe Başkan Vekili Talat Papatya, son zamanda basında sıkça yer alan kulübün Rus milyarder Abramovich'e satıldığı haberlerini yalanladı. Papatya, "Abramoviç'in Göztepe'yi alacağını biz de medyadan okuyoruz. Alakası yok" dedi.

Göztepe'den Abramoviç iddialarına cevap: Alakası yok!

"BİZDE MEDYADAN OKUYORUZ"

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Göztepe'de kulübün sahibi Mehmet Sepil, geçtiğimiz günlerde kulüp başkanlığı ve yönetim kurulu başkanlığından istifa ettiğini açıklamıştı. Sepil'in açıklamasıyla beraber basında sıkça yer alan Chelsea Kulübü'nün sahibi Rus milyarder Roman Abramovich'in Göztepe'yi satın alacağı iddiaları gündeme geldi. Söz konusu haberler hakkında Göztepe Başkan Vekili Talat Papatya'dan yalanlama geldi. Talat Papatya, "Böyle bir durum yok. Abramoviç'in Göztepe'yi alacağını biz de medyadan okuyoruz. Alakası yok. Görüşmeler belli bir olgunluğa ulaştığında gerekli açıklamayı yapacağız. Kimsenin şüphesi olmasın" dedi.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...